Κόσμος

Κτηνωδία! Δέρνουν αλύπητα μετανάστες για να πάρουν την “ταρίφα” – Προσοχή, σοκαριστικές εικόνες

Ακούστε το άρθρο

Εικόνες – γροθιά στο στομάχι“. Ένα από τα μεγαλύτερα δημοσιογραφικά κλισέ, που δυστυχώς όμως, περιγράφει ακριβώς τις παρακάτω εικόνες. Πράγματα τα οποία μπορεί να φανταστεί κανείς όταν μιλάμε για λαθροδιακινητές, όμως άλλο η φαντασία και άλλο η εικόνα.

Το βίντεο παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και δείχνει λαθροδιακινητές να χτυπούν βάναυσα μετανάστες ως μέσο… πίεσης προς τις οικογένειές τους για να τους δώσουν τα χρήματα που απαιτούν!

Οι εικόνες είναο πραγματικά σοκαριστικές! Φαίνεται ένας μετανάστης από το Πακιστάν, με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα και μια κουκούλα στο κεφάλι, ενώ και τα πόδια του είναι δεμένα.

Δείτε στη συνέχεια του κειμένου το σοκαριστικό βίντεο

Δέχεται απανωτά χτυπήματα με ένα ξύλο από τους βασανιστές τους στο πρόσωπο, το κεφάλι και το σώμα, ενώ εκείνος σφαδάζει από τους πόνους. Τα κτήνη αυτά, έχουν τον άτυχο άνδρα κλεισμένο σε ένα διαμέρισμα της Κωνσταντινούπολης και απειλούν την οικογένειά του πως τα βασανιστήρια δεν θα σταματήσουν μέχρι να ικανοποιηθούν οικονομικά…

Εφιαλτικό μήνυμα

Οι μετανάστες από το Πακιστάν, όταν ξεκινούν το ταξίδι τους, συμφωνούν να καταβάλουν υπέρογκα ποσά σε ένα παρατραπεζικό σύστημα που ονομάζεται “Χαβάλα”. Αν οι λαθροδιακινητές δεν πάρουν τα χρήματα, τότε ξεκινά η φρίκη των βασανιστηρίων.

Στο βίντεο φαίνεται ένα ακόμη περιστατικό, με έναν άνδρα επίσης να δέχεται χτυπήματα σε όλο του το σώμα. Τα χέρια του είναι δεμένα με χειροπέδες και δεν φοράει μπλούζα, με τις πληγές στο κορμί του είναι πραγματικά αποκρουστικές.

Ο άνδρας ακούγεται να εκλιπαρεί τους συγγενείς του να ικανοποιήσουν τα αιτήματα των απαγωγέων του. “Σας παρακαλώ, στείλτε τα λεφτά. Με χτυπούν συνέχεια. Με βασανίζουν. Μου έχουν σπάσε τα κόκκαλα. Στείλτε τα λεφτά. Σας ικετεύω, δεν αντέχω άλλο. Μην ακούτε κανέναν, μόνο εμένα. Δείτε τι μου έκαναν“, ακούγεται να λέει, ενώ οι απαγωγείς δεν σταματούν να τον χτυπούν.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο – Προσοχή, οι εικόνες είναι εξαιρετικά σκληρές

newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα