Ελλάδα

Κτηνωδία στη Σαντορίνη: Σκότωσαν γατάκι και κρέμασαν τη σακούλα που το έβαλαν στο σπίτι της προέδρου στο Καμάρι

Αναστάτωση στη Σαντορίνη από την κτηνωδία με το νεκρό γατάκι στο Καμάρι. Άγνωστοι έδρασαν με ένα τρόπο αρρωστημένο και μαφιόζικο. Φοβισμένη η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας στο Καμάρι…
Ακούστε το άρθρο

Φρίκη στη Σαντορίνη με τις εικόνες από την κτηνωδία στο Καμάρι να προκαλούν αποτροπιασμό. Ένα γατάκι βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια αγνώστων, που προφανώς ήθελαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα, στην πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Καμαρίου.

Αφού σκότωσαν το άτυχο ζώο, το έβαλαν σε σακούλα και την κρέμασαν στην είσοδο του σπιτιού. Φρόντισαν να απομακρυνθούν και δεν έγιναν αντιληπτοί.

Η κτηνωδία που τις τελευταίες ώρες έχει σοκάρει τη Σαντορίνη, σημειώθηκε χθες στο Καμάρι. Οι άγνωστοι δράστες κρέμασαν τη σακούλα με το νεκρό γατάκι στο πόμολο της εξωτερικής πόρτας της οικίας της Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Καμαρίου κ. Μαριάννας Πελέκη.

Η Πρόεδρος ενημέρωσε αμέσως το Αστυνομικό τμήμα στη Σαντορίνη και υπέβαλε μήνυση κατ αγνώστων καθώς θεώρησε πως η πράξη αυτή έρχεται να συμπληρώσει απειλές που έχει δεχθεί στο παρελθόν και δεν αποκλείεται να αποτελεί μήνυμα με αποδέκτη την ίδια.

Οι φωτογραφίες με το νεκρό γατάκι στη Σαντορίνη είναι ανατριχιαστικές. Σύμφωνα με το santorinipress.gr, Το κανάλι της Σαντορίνης έχει στη διάθεσή του απίστευτες και φρικιαστικές φωτογραφίες (είναι αδύνατον να δημοσιευθούν ακόμα και ρετουσαρισμένες), από το ζωάκι που σκότωσαν με απίστευτη βαρβαρότητα και μίσος άγνωστοι, οι οποίοι αναζητούνται από την Αστυνομία για να λογοδοτήσουν για την πράξη τους.

Όλη η επικαιρότητα