Ελλάδα

Κτηνωδία στο Μεσολόγγι: Πυροβόλησαν και σκότωσαν επτά κουτάβια (Σκληρές Εικόνες)

Ακούστε το άρθρο

Αποτροπιασμό και οργή προκαλεί η νέα κτηνωδία στο Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας, όπου άγνωστοι πυροβόλησαν εν ψυχρώ και σκότωσαν επτά κουτάβια, αφήνοντας τα μάλιστα σε κοινή θέα, στο πλάι δημόσιου δρόμου, κοντά σε βιοτεχνία.

Η είδηση έγινε γνωστή μετά από ανάρτηση ενός φιλόζωου της περιοχής που βρήκε τα κουτάβια και ανάρτησε της σοκαριστικές φωτογραφίες στο facebook, συνοδευόμενες από ένα κείμενο οργής και αγανάκτησης. Μάλιστα,  όπως έγραψε δίνει αμοιβή 1000 ευρώ σε όποιον βρει τον δράστη ή στους δράστες και τους οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης.

Σχηματίστηκε δικογραφία

Από αστυνομικούς του Τμήματος Μεσολογγίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς, σε βάρος άγνωστου δράστη ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε επτά κουτάβια. Τα κουτάβια εντοπίστηκαν χθες το πρωί στην Κλείσοβα Μεσολογγίου από διερχόμενη, η οποία ενημέρωσε την Αστυνομία. Διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Όλη η επικαιρότητα