Ηλεία

Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Ηλεία: Ένας προφυλακιστέος, ένας ελεύθερος και επτά σε αναμονή…

Ακούστε το άρθρο

ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Τις πύλες του Δικαστικού Μεγάρου Πύργου πέρασαν χθες το πρωί δυο εκ των 9 δραστών που κατηγορούνται για σύσταση σπείρας και διακίνηση ναρκωτικών, όπου μετά από πολύωρη απολογία ο ένας κρίθηκε προφυλακιστέος και ο δεύτερος αφέθηκε ελεύθερος υπό περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα, άνθρωποι της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου μετέφεραν τον Αλβανό δράστη και τον πυροσβέστη μπροστά στην Ανακρίτρια και τον Εισαγγελέα για να απολογηθούν. Η διαδικασία ήταν πολύωρη και μετά το τέλος της από κοινού Ανακρίτρια και Εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του δράστη από την Αλβανία, ενώ ο πυροσβέστης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικά μέτρα όμως.

Άρης Παναγιωτόπουλος: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον τρόπο που αξιολογήθηκαν οι ισχυρισμοί της υπεράσπισης σε μια τόσο δύσκολη υπόθεση, τόσο από την κα Ανακρίτρια όσο και από τον κο Εισαγγελέα, οι οποίοι συνεκτιμώντας τα αποδεικτικά στοιχεία μέσα από μια ογκωδέστατη δικογραφία αλλά και την εν γένει προσωπικότητα του εντολέα μου, έκριναν πως δεν συντρέχει λόγος προσωρινής κράτησής του και επέβαλαν τελικά σε αυτόν τα περιοριστικά μέτρα της εμφάνισης κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα».

Όσον αφορά την απολογία των υπόλοιπων επτά ατόμων, αυτή έλαβε παράταση μίας ημέρας και θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί, εξαιτίας ασθένειας του δικηγόρου των δραστών Θοδωρή Αντωνόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ηλεία: Διακινούσαν κόκα και ηρωίνη σε καφενείο και συνεργείο

Όλη η επικαιρότητα