Categories: LifestyleΚόσμος

Kylie Jenner: Μαζί με την Ελληνίδα κολλητή της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Share

Ανάμεσα στα ονόματα των celebrities που δε λείπουν ποτέ από την πρώτη σειρά όλων των μεγάλων σόου είναι, μεταξύ άλλων, οι αδερφές Kardashians.

Διανύουμε την τέταρτη και τελευταία εβδομάδα του μήνα της μόδας, η οποία εκτυλίσσεται στο Παρίσι, και η Kylie Jenner έχει  δώσει το«παρών» στην πλειοψηφία των επιδείξεων.

Μέχρι στιγμής έχει παρακολουθήσει τις S/S 23 συλλογές των οίκων Balmain, Acne Studios, Schiaparelli, Loewe, Coperni και Balenciaga. Πέρα από τις λήψεις των φωτογράφων στους δρόμους έξω από τα σόου, οι οποίες κατακλύζουν τα social media σε καθημερινή βάση, και η ίδια η Kylie φροντίζει να μας κρατά ενημερωμένους για τα looks της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Πέρα από την ομάδα της, στο πλευρό της Kylie βρίσκεται και η Ελληνίδα κολλητή της Stassie Karanikolaou (Αναστασία Καρανικολάου). Οι δυο τους είναι πολύ καλές φίλες και θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι και αδερφές. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που η Kylie την έχει αποκαλέσει μέσα από τα social media της έτσι. Η κολλητή φίλη της 25χρονης επιχειρηματία και τηλεπερσόνας, με τους 11 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και τους 800.000 συνδρομητές στο Youtube κανάλι της, είναι η είναι η μεγαλύτερη υποστηρίκτριά της. Βρίσκεται πάντα δίπλα της στις ξεχωριστές περιστάσεις της ζωή της, ενώ την ακολουθεί πιστά στα ταξίδια της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε εντοπίσει σε επεισόδια του ριάλιτι«Keeping Up With The Kardashians» να απολαμβάνει ψώνια, κοσμικά events και εξόδους με την κολλητή της. Πριν μερικούς μήνες, οι δύο φίλες συνεργάστηκαν για τη δημιουργία μιας limited edition σειράς καλλυντικών για την εταιρία ομορφιάς της Kylie (@kyliecomsetics).

πηγή:marieclaire