Ηλεία

Κυλλήνη: Άνδρας βρέθηκε νεκρός – Αυτοκτόνησε με καραμπίνα

Ο Π.Π., 70 ετών, έδωσε τέλος στην ζωή του σήμερα το πρωί, μέσα στο σπίτι του, χρησιμοποιώντας καραμπίνα.
Ακούστε το άρθρο

Στην απονενοημένη πράξη προχώρησε ο 70χρονος Π.Π., ο οποίος βρέθηκε το πρωί νεκρός στο εκκλησάκι της Ανάληψης στην περιοχή της Κυλλήνης, έχοντας δώσει ο ίδιος –όπως όλα δείχνουν– τέλος στη ζωή του με τη χρήση όπλου και συγκεκριμένα καραμπίνας, βυθίζοντας στο πένθος όλη την περιοχή.

Ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια προβλήματα υγείας και το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως δεν υπήρχε βελτίωση. Η κατάστασή του φαίνεται πως ήτανε και η αιτία που όπλισε το χέρι του 70χρονου άνδρα, προκαλώντας τεράστιο σοκ στους ανθρώπους που τον γνώριζαν.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, ο 70χρονος δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδηγούν στην απονενοημένη πράξη, με την λογική να καταδεικνύει πως ο λόγος που το έκανε ήταν η κατάσταση της υγείας του.

Ο 70χρονος ήταν γνωστός στην ευρύτερη κοινωνία της Κυλλήνης και ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο που τον γνώριζε. Ήταν εξαιρετικός οικογενειάρχης και είχε αποκτήσει συνολικά πέντε παιδιά, τα οποία μεγάλωσε και τα βοήθησε να δημιουργήσουν μία καλή ζωή.

Όσον αφορά το επαγγελματικό μονοπάτι που είχε διαλέξει, πριν την συνταξιοδότησή του εργαζόταν στην κεντρική πλάστιγγα του Λιμανιού Κυλλήνης, ζυγίζοντας οχήματα πριν εισέλθουν στα καράβια. Έχαιρε της εκτίμησης της κοινωνίας και η είδηση του τραγικού θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο άντρας βρέθηκε από περίοικους που άμεσα ειδοποίησαν τις αρχές και στο σημείο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη, αποκλείοντας το χώρο και ξεκινώντας τις έρευνες για την εξακρίβωση των συνθηκών θανάτου του 70χρονου.

Όσον αφορά την κηδεία του, έως και τη στιγμή που γράφονται οι γραμμές αυτές δεν υπάρχουν γνωστές πληροφορίες για την τοποθεσία και την ώρα που θα τελεστεί. Η εφ. «Πατρίς» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος

Όλη η επικαιρότητα