Ηλεία

Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας: Πρόσκληση στα μέλη για ενημέρωση

Ακούστε το άρθρο

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδος θα είναι ανοικτός και από σήμερα τα μέλη του θα μπορούν να ενημερώνονται για τα φετινά δρώμενα.

Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου κ. Κώστας Μουσάς, δήλωσε: «Ικανοποίηση επικράτησε από την πρωτοφανή μπορούμε να πούμε πρώιμη υπογραφή της ετήσιας ρυθμιστικής για το κυνήγι αλλά  και με την ανακοίνωση ότι τα Τέλη των αδειών θήρας, δεν θα αυξηθούν και θα παραμείνουν στα περσινά επίπεδα. Εν αντιθέσει με αυτά που έχουμε συνηθίσει στην καθημερινή μας ζωή όπου όλα ακριβαίνουν καθημερινώς.

Να υπενθυμίσουμε στους κυνηγούς της περιοχής μας, πως μπορεί η υπογραφή της ρυθμιστικής να “έπεσε” , μπορεί τα Τέλη να δημοσιεύτηκαν και να μην αλλάζουν, όμως όλα αυτά για να ισχύσουν, θα πρέπει να περάσουν και από την Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Ευελπιστούμε πως αυτό, είναι μια διαδικασία τυπική και εντός των επόμενων κιόλας ημερών, όλα αυτά θα γίνουν, και θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην θεώρηση των αδειών θήρας».

Ανοικτός ο Σύλλογος

Ο κ. Μουσάς αναφέρθηκε και στο άνοιγμα του Κυνηγετικού Συλλόγου:

«Ο σύλλογος μας, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας, θα είναι ανοιχτός από σήμερα το πρωί για την νέα σαιζόν, καθημερινά 08¨00-13¨00 τα πρωινά και 18¨00-20¨00 κάθε απόγευμα, όποτε και οι κυνηγοί-μέλη  της περιοχής μας, μπορούν να περάσουν για ένα καφέ, να ενημερωθούν για τα φετινά δρώμενα, και να ανταλλάξουμε απόψεις όπως πάντα άλλωστε, ενώ παράλληλα, θα μπορέσει να ενημερωθεί, για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το σύλλογο μας, και για την επαναλειτουργία του εκτροφείου του συλλόγου μας, όπου ξανα-παίρνει σάρκα και οστά από φέτος, χάρη στην πίστη των μελών μας και τη δύναμη που μας δίνει στηρίζοντας μας.

Επαναλαμβάνω για να γίνει κατανοητό, πως για να προχωρήσουμε στην θεώρηση των αδειών και να μπορέσουμε να δεχτούμε τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να προβούμε στην θεώρηση των αδειών, θα πρέπει να δημοσιευτούν όλες οι αποφάσεις στη  εφημερίδα της κυβέρνησης, ενώ καλό θα είναι οι κυνηγοί να κάνουν έναν τελευταίο έλεγχο στα δελτία κατοχής των όπλων τους, προκειμένου να δουν ότι είναι σε ισχύ ενώ αν έχουν λήξει να προβούν στη θεώρηση αυτών».

Όλη η επικαιρότητα