Categories: ViralΜεσσηνία

Κυπαρισσία: Πυρ και μανία ο δήμαρχος κατά της αστυνομίας επειδή «έκοψε» νωρίτερα το πανηγύρι

Share

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη σε πανηγύρι στην Κυπαρισσία, καθώς ο δήμαρχος της περιοχής ξέσπασε κατά της αστυνομίας και του Τάκη Θεοδωρικάκου επειδή του… έκοψαν νωρίτερα το πανηγύρι.

«Εγώ δεν μασάω, ούτε τους υπολογίζω» είπε ο δήμαρχος και υποστήριξε ότι έκαναν παράπονα «κάποιοι που ήρθαν από την Αθήνα για διακοπές».

Το πανηγύρι έλαβε χώρα στον δήμο Τριφυλίας στην Κυπαρισσία και μεταξύ άλλων τραγουδούσε και ο Δημήτρης Κοντολάζος.

Πυρ και μανία ο δήμαρχος – Τι είπε

Φαίνεται πως κάποιοι ενοχλήθηκαν γιατί το πανηγύρι άργησε να τελειώσει και φώναξαν την αστυνομία. Η αστυνομία έκανε παρατήρηση και ο δήμαρχος εξερράγη κατά της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου.

«Από αυτά που γίνονται γύρω γύρω και ο κ. Θεοδωρικάκος που τους έχει και κάθονται μέσα. Μία εκδήλωση δημοτική που έγινε για τον κόσμο της Κυπαρισσίας να περάσει ωραία. Κάποιοι κύριοι που ήρθαν από την Αθήνα 10 μέρες για διακοπές και όχι γι αυτούς τους καταστηματάρχες που διατηρούν τα μαγαζιά 12 μήνες το χρόνο, μας πήραν να μας πουν να σταματήσουμε. Η αστυνομία. Εχουμε πολύ προστασία. Να το ακούσει και ο κ. Θεοδωρικάκος και το αστυνομικό τμήμα! Εγώ δεν μασάω, ούτε τους υπολογίζω!» είπε ο δήμαρχος… έξαλλος στο μικρόφωνο.