Categories: Μεσσηνία

Κυπαρισσία: Σε εργάτη γης ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στην παραλία Καρτελά – Έφερε τραύματα στο κεφάλι

Share

Σε 30χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, ανήκει σύμφωνα με πληροφορίες το πτώμα που βρέθηκε νωρίς χθες το απόγευμα(7/11/22) θαμμένο στην άμμο στην παραλία Καρτελά της Κυπαρισσίας.

Όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία πρόκειται για εγκληματική ενέργεια καθώς ο θάνατος του φαίνεται πως επήλθε από χτυπήματα στο κεφάλι από βαρύ μεταλλικό αντικείμενο.

Όπως αναφέρει το ertnews, το θύμα δεν ήταν κάτοικος της περιοχής και εικάζεται ότι βρισκόταν εκεί ως εργάτης γης καθώς είναι η εποχή της ελαιοσυγκομιδής. Από την αυτοψία του ιατροδικαστή Κορίνθου προκύπτει παράλληλα πως το πτώμα βρισκόταν θαμμένο στην άμμο λιγότερο από 24ώρες κάτι που επιβεβαιώνεται και από τον αυτόπτη μάρτυρα που βρέθηκε μπροστά σε αυτό το μακάβριο θέαμα και ειδοποίησε τις αρχές.

Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών και ήδη έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές υπόπτων. Για την υπόθεση αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας στη Μεσσηνία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος 31χρονου αλλοδαπού.

Ειδικότερα, χθες (7.11.2022) το απόγευμα, σε παραλία της Κυπαρισσίας Μεσσηνίας, ο 31χρονος εντοπίσθηκε θαμμένος στην άμμο, φέροντας τραύματα. Στο σημείο μετέβη το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Μεσσηνίας για εξερεύνηση του χώρου, ενώ κλήθηκε και Ιατροδικαστής.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.