Αθλητισμός

Κύπελλο Ελλάδας: Επίσημο αίτημα της ΕΠΟ στην κυπριακή ομοσπονδία για τον τελικό

Τι αναφέρει το κυπριακό πρακτορείο ειδήσεων ΚΥΠΕ
Ακούστε το άρθρο

Ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας έχει εξελιχθεί σε τεράστιο πρόβλημα για την ΕΠΟ αφού δεν μπορεί να βρεθεί το γήπεδο που θα τον φιλοξενήσει, με αποτέλεσμα να παίζει ξανά το ενδεχόμενο διεξαγωγής του στην Κύπρο, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα μετέδωσε το κυπριακό πρακτορείο ειδήσεων ΚΥΠΕ.

Αρχικά υπήρχαν σκέψεις και επαφές για να γίνει στο εξωτερικό. Είτε στην Αγγλία, είτε στη Γερμανία, είτε στην Αυστραλία… Στη συνέχεια, όμως, αυτό το σενάριο εγκαταλείφθηκε και ήρθε σε πρώτο πλάνο η Κύπρος, αλλά ούτε αυτή η περίπτωση προχώρησε. Έτσι, έγιναν συζητήσεις για το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, μέχρι που φάνηκε ότι δεν μπορεί να γίνει ούτε εκεί.

Ακολούθησαν τα σενάρια για το Αγρίνιο, σενάριο που παραμένει «ζωντανό», αλλά τώρα επανέρχεται και το ενδεχόμενο της Κύπρου. Και επανέρχεται επειδή η ΕΠΟ έκανε επίσημο αίτημα στην ΚΟΠ, την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κύπρου, σύμφωνα με το ΚΥΠΕ.

Όπως μετέδωσε το κυπριακό πρακτορείο ειδήσεων, η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έκανε εκ νέου επίσημο αίτημα για τη διεξαγωγή του τελικού εκεί. Παράλληλα, το ΚΥΠΕ υποστηρίζει ότι η κυπριακή ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν έχει αντίρρηση, αρκεί φυσικά να πει το «ναι» και η αστυνομία.

Όσο για την ημερομηνία; Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, αν ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας γίνει στην Κύπρο θα διεξαχθεί στις 18 ή 19 Μαΐου αφού στις 21 Μαΐου είναι οι εκλογές και στις 24 του μήνα είναι ο τελικός του κυπριακού κυπέλλου, σύμφωνα με το newsbeast.gr.

Όλη η επικαιρότητα