ΕΠΣ Ηλείας

Κύπελλο Ηλείας: Με 23 ομάδες η β΄ φάση και 6 ομίλους!

Ολοκληρώθηκε λοιπόν προχθές κατά 99% το Κύπελλο Ηλείας στο πλαίσιο των Ομίλων της Α’ φάσης, και την 3η αγωνιστική, που ήταν η τελευταία αυτής της φάσης, με μοναδική εκκρεμότητα στον 3ο όμιλο, και το ματς Απόλλων Ν. Φιγαλείας – Ξενοφών Κρεστένων , όπου θα προκύψει η δεύτερη ομάδα του ομίλου που μαζί με τα Μακρίσια θα περάσουν στον 2ο γύρο, συμπληρώνοντας τις 23 ομάδες της Β΄ φάσης!

Αναλυτικά αυτές είναι:

Θύελλα Π. , Πέλοπας  Πυργ. , Ενιππέας Λαντοζίου, Κένταυρος Μαγούλας, Α.Ο.

Μακρίσια , Ξενοφών Κρεστένων  η Απόλλων Ν. Φιγαλείας,  Ολυμπιακός Ζαχάρως,

Αλφειός  Επιταλίου, Α.Ο. Χάβαρι, Α.Ε. Πηνείας, Νίκη Τραγανού,

Αργοναύτης  Κατακόλου,  Ολυμπιακός  Σαβαλίων, Ιφιτος Καλυβίων,  Ατρόμητος

Καβασίλων, Ηλειακός Βαρθολομιού, Φίλιππος  Ανδραβίδας, Ηλειακός Λεχαινών, Δόξα Ν. Μανωλάδας, Προοδευτική  Μανωλάδας.  Ενώ από την επόμενη Β’ φάση μπαίνουν μέσα και οι τρεις Ηλειακές ομάδες της Γ’ Εθνικής (ΠΑΟ Βάρδας, Αστέρας Αμαλιάδας, Πανηλειακός)

Σε  πέντε ομίλους των τεσσάρων ομάδων  και ένας των τριών η β΄ φάση!

Και η β΄ φάση σύμφωνα με την ΕΠΣΗ θα γίνει σε ομίλους, χωρισμένους με γεωγραφικά κριτήρια! Συγκεκριμένα σύμφωνα με το μέλος της επιτροπής πρωταθλήματος και κυπέλλου  κ. Σάκη Καραλάγα , ο διαχωρισμός θα γίνει σε 5 ομίλους των τεσσάρων ομάδων έκαστος, και ένας όμιλος των τριών ομάδων! Οι δε ομάδες που μας εκπροσωπούν στη Γ΄ εθνική θα τεθούν επικεφαλής ομίλων στην περιοχή που εδρεύουν, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να βρεθούν αντίπαλοι!

Την επόμενη εβδομάδα η κλήρωση! Θα περάσουν 12 ομάδες στην επόμενη φάση!

Οι δυο πρώτοι της βαθμολογίας κάθε Ομίλου,  προχωρούν στην επόμενη Γ’ φάση, δηλ. συνολικά 12 ομάδες! Όσο  για την κλήρωση των ομίλων, αυτή θα γίνει την επόμενη εβδομάδα! Ενώ το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων θα είναι το ίδιο με αυτό της  α΄ φάσης, δηλ. τρείς αγωνιστικές με μονούς αγώνες!

Όλη η επικαιρότητα