ΕΠΣ Ηλείας

Κύπελλο Ηλείας – Α’ Φάση: Α.Ε. ΠΗΝΕΙΑΣ – Α.Ο. ΧΑΒΑΡΙ: 0 – 1 | Τρίποντο  πρόκρισης…  με Κοκολάκη!

Ακούστε το άρθρο

Η  εμπειρία  του Α.Ο. Χάβαρι  ηταν αυτή που μέτρησε  στο Σαββατιάτικο ματς του γηπέδου Σιμόπουλου, στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου του κυπέλλου της ΕΠΣΗ! Καθώς η ομάδα  του Δημήτρη Διαμαντόπουλου , πήρε τη νίκη έστω και με το «φτωχό» 1 – 0 επί της «νεοφώτιστης» στην Α1 Α.Ε. Πηνείας , και ουσιαστικά «καθάρισε» την πρόκριση στον όμιλο αυτό, όπου συμμετέχουν ακόμα το Γεράκι και ο Πηνειακός! Οι γηπεδούχοι πάντως του Αν. Κορμπάκη αδικούνται από το σκορ, καθώς στο α΄ μέρος κυρίως, έχασαν  σημαντικές ευκαιρίες για γκολ! Στην επανάληψη  ο Α.Ο. Χάβαρι με περισσότερες δυνάμεις, ευτύχισε  να σκοράρει στο 70΄με ένα μακρινό φάουλ του Κοκολάκη(φέρει ευθύνη για το γκολ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων), και να κρατήσει αυτό το γκολ έως το φινάλε! Μάλιστα στο 75΄πλησίασε σε ένα δεύτερο γκολ με τον νεοεισελθόντα στο ματς Ηρ. Μαγκαφά, όμως το σουτ  σταμάτησε… στο δοκάρι  του Πολυζωγόπουλου!

Πολύ  καλή η διαιτησία  του Στ. Σφυρή  και των συνεργατών του!

Α.Ε. ΠΗΝΕΙΑΣ: Πολυζωγόπουλος, Λιακόπουλος Δ., Λιακόπουλος Κ., Κανδυλιώτης, Βλασσόπουλος, Παρασκευόπουλος Β., Αργυρόπουλος(86΄Μπλούφας), Χριστακόπουλος, Χριστόπουλος Κ.(56΄Παπαδόπουλος) , Γαλάνης, Παρασκευόπουλος Ι.(61΄Μίχα).

Α.Ο. ΧΑΒΑΡΙ: Κουτσαβίτης, Σαφαρής, Κοκκώνης, Ρούνης Κ., Πυλαρινός(46΄ Καμαρινός), Χριστόπουλος, Κοκολάκης , Μαργαρώνης, Μπερούκας(66΄Μαγκαφάς), Μπουρούκης, Μπατζακόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα