ΕΠΣ Ηλείας

Κύπελλο Ηλείας – Α’ Φάση: Λέοντες Αμαλιάδας – Νίκη Τραγανού 0-4: Διαφορά κλάσης!

Την διαφορά επιπέδου που χωρίζει τις δυο ομάδες επιβεβαίωσε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Αμπελοκάμπου η Νίκη Τραγανού, η οποία επικρατώντας με 4-0 επί των Λεόντων μπήκε με το δεξί στις φετινές της υποχρεώσεις για το κύπελλο Ηλείας.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 29’ με τον Σαραντούλια για να έρθει δέκα λεπτά αργότερα ο Γεωργιόπουλος να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του, με το 0-2 να είναι σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε δυο ακόμα τέρματα, αφού στο 64’ ο Λούρμπας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3 και δυο λεπτά αργότερα ο Δ. Κολοτούρος διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Οι συνθέσεις

ΛΕΟΝΤΕΣ: Μαχαίρας, Θεοδωρόπουλος Α., Παρασκευόπουλος,  Λούντζης Χ.,  Παναγιωτόπουλος Ι, Διονυσόπουλος, Μαραθιάς (55’ Βασιλείου), Κoxhaj, Κωνσταντής (66΄Κότσιφας), Μπάκος (77 Ράλλης) , Rungo

ΝΙΚΗ: Αντωνόπουλος, Γιαννακόπουλος – Κολοτούρος Χ. (64’ Κασσιανός), Σαραντούλιας, Γαργαρώνης (55’ Κολοτούρος Στ.), Μπράβος, Λούρμπας, Δούλος, Κολοτούρος Δ., Γεωργιόπουλος (55’Καλογερόπουλος), Κολοτούρος Ν.

Όλη η επικαιρότητα