ΕΠΣ Ηλείας

Κύπελλο Ηλείας – Α’ Φάση: Ολυμπιακός Ζαχάρως – Αλφειός Επιταλίου 2-1: Στο 90΄ πήραν τη νίκη οι γηπεδούχοι!

Ακούστε το άρθρο

Ο  Ολυμπιακός  Ζαχάρως  ήταν ο μεγάλος νικητής  της χθεσινής αναμέτρησης  κόντρα στον Αλφειό Επιταλίου στην πρεμιέρα του κυπέλλου της ΕΠΣΗ. Επικράτησε έστω και στο 90΄με σκορ 2 – 1 και ουσιαστικά «αγκάλιασε» την πρόκριση για τον επόμενο γύρο! Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά  στο ματς και μόλις στο 4΄ανοιξαν το σκορ με πλασέ του Γ. Κουρούβανη εντός περιοχής! Όμως οι του Αλφειού αφυπνίστηκαν και έφτασαν στο 1 – 1 στο 37΄ με δυνατό σουτ του Καλαντζή εκτός περιοχής  και από πλάγια θέση! Στην επανάληψη το ματς πήγε πάνω – κάτω, και φάνηκε από την αρχή ότι όποιος σκόραρε, θα έπαιρνε και τη νίκη!  Την οποία πλησίασε στο 85΄ο Αλφειός όταν ο ταλαντούχος  Τσιγκούνης  εντελώς μόνος του  με τον Θ. Αλεξανδρόπουλο σούταρε  άουτ! Τελικά στο 90΄ ο νεοαποκτηθείς Κώστας Οικονομίδης με φάουλ στο «Γ» του Μπίζου, χάρισε τη νίκη στη Ζαχάρω και το πολύτιμο τρίποντο! Πάντως έτσι όπως εξελίχτηκε το ματς, η ισοπαλία  θα ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αλεξανδρόπουλος Θ., Γκούσκος, Λαμπρόπουλος Θ.(46΄Νικολόπουλος), Αλεξανδρόπουλος Φ., Κουτσογιαννόπουλος, Οικονομίδης, Κουρούβανης(46΄Δρές), Σπηλιωτόπουλος, Μαντάς(73΄Κόσσυφας), Μπιμπής, Μπενάλντο(82΄Σάλλα).

ΑΛΦΕΙΟΣ:  Μπίζος, Πρίφτης, Ψηλογιαννόπουλος(74΄Λούσκος), Μανέτας, Σεμπέκος, Τεκερλέκης, Στροφύλλας(68΄Πεσκελίδης), Κακαλής, Μπάρκας, Νικολόπουλος(80΄Τσιγκούνης), Καλαντζής (65΄Σακελλαρίου).

Όλη η επικαιρότητα