ΕΠΣ Ηλείας

ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΛΕΙΑΣ – MARKET IN: Αναβολή στο Επιτάλιο!

Ακούστε το άρθρο

Λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, ο οποίος εγκυμονούσε κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, αναβλήθηκε ο χθεσινός αγώνας Κυπέλλου ανάμεσα στον Αλφειό Επιταλίου και τον Πανηλειακό.

Ο διαιτητής της συνάντησης Άγγελος Πήττας έκανε αυτοψία στον αγωνιστικό χώρο και έκρινε πως έχει επιβαρυνθεί πολύ από τη συνεχή βροχόπτωση, με συνέπεια το παιχνίδι να μην ξεκινήσει ποτέ και να οριστεί σε νέα ημερομηνία από την ΕΠΣ Ηλείας.

Οι δυο ομάδες πλέον επικεντρώνονται ξανά στα πρωταθλήματα  τους, με τον μεν Αλφειό να αντιμετωπίζει το Σάββατο εκτός τα Σαβάλια και τον δε Πανηλειακό την Κυριακή εντός τον Παναρκαδικό.

Οι ενδεκάδες με τις οποίες θα ξεκινούσαν οι δυο ομάδες το παιχνίδι:

ΑΛΦΕΙΟΣ: Τ. Σακελλαρίου, Πρίφτης, Αντ. Σακελλαρίου, Μανέτας, Τεκερλέκης, Χαραλαμπόπουλος, Πεσκελίδης, Κακαλής, Καλαντζής, Νικολόπουλος, Στροφύλλας

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Θεοδωρακόπουλος, Κατελούζος, Γκουβέρος, Μπουρνέλης, Σούλης, Γιαννακόπουλος, Ντάνκουα, Γεωργακόπουλος, Χατζηστάμου, Μπουρλάκης, Βουργουντζής

*Στο άλλο ματς της ημέρας το οποίο διεξήχθη κανονικά, ο Κένταυρος Μαγούλας με δυο γκολ του Στροφύλλα επικράτησε με 2-0 επί του Πέλοπα Πύργου.

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – AΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΡΙΝΑΣ – ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΑΛΜΩΝΗΣ 5-2

«Βροχή» τα γκολ στο Καλλίκωμο!

Στον εξ’ αναβολής αγώνα για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου της  Β’ κατηγορίας, χθες στο Καλλίκωμο, ο Κεραυνός Βρίνας επικράτησε με 5-2 επί της Προόδου Σαλμώνης.

Η Βαθμολογία (σε 4 αγώνες)

Κεραυνός Βρίνας  10    13 – 4

ΑΕΚ Πύργου  9   10 – 6

ΑΟ Αμπελώνας  9   10 – 5

Ωλενιακός   6    9 – 7

Αργοναύτης   6    4 – 3

Ερμής Πλατ.   6   3 – 5

Ατρόμητος Βαρβάσ.  6    4 -6

Κεραυνός Χειμαδιού  3    6 – 4

ΠΑΟ Κακοβάτου   3   3 – 4

Δόξα Ελαιώνα   2     4 – 9

Διγενής Χαριάς   1    2 – 7

Πρόοδος Σαλμώνης   0     2 – 8

* Δεν έχουν γίνει ακόμα τα ματς, Πρόοδος – Ερμής, Αργοναύτης – Πρόοδος και Βαρβάσαινα – Χειμαδιό

Όλη η επικαιρότητα