ΕΠΣ Ηλείας

Κύπελλο Ηλείας – Market In: Η εικόνα των χθεσινών αγώνων – Δείτε αναλυτικά τι έγινε στα παιχνίδια

Ακούστε το άρθρο

Με εννιά πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις  συνεχίστηκε χθες η β’ φάση των ομίλων στο Κύπελλο Ηλείας. Όλα τα φαβορί  επικράτησαν των αντιπάλων τους , βάζοντας  «υποθήκη»… για πρόκριση στην επόμενη φάση, με τη νίκη της  ημέρας και μάλιστα με δέκα παίκτες από το 55΄, να την κάνει μέσα στα Μακρίσια ο Κένταυρος Μαγούλας στη μοναδική ίσως έκπληξη της ημέρας!

Η εικόνα των χθεσινών αγώνων – Δείτε αναλυτικά τι έγινε στα παιχνίδια

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΖΑΧΑΡΩΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΥΡΓΟΥ: 2 – 1

Δίκαιη επικράτηση και πρόκριση!

Του Γ. Παπαφωτόπουλου

Με  νίκη συνέχισε στην β΄ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΗ ο Ολυμπιακός  Ζαχάρως, επικρατώντας   στην έδρα του με σκορ 2 – 1 της αξιόμαχης Θύελλας Πύργου, παίρνοντας ταυτόχρονα και την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού! Στο  12΄άνοιξε το σκορ για τη Ζαχάρω, όταν ο Μαντάς από χτύπημα φάουλ έπιασε την κεφαλιά, και ο Βασιλακόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει , πέτυχε αυτογκόλ! Όμως ο ίδιος παίκτης ήρθε στο 21΄με ωραία κεφαλιά ύστερα από χτύπημα κόρνερ να κάνει το 1 – 1 ! Το τελικό 2 – 1 διαμόρφωσε στο 37΄με βολέ στο «Γ» του Πάπα, ο Μπιμπής! Καθώς στην επανάληψη η Ζαχάρω είχε δυο καλές στιγμές αρχικά με τον Μπενάλντο, και ένα τετ – α- τετ με τον Γ. Κουρούβανη που έσωσε ο Πάπα.

ΖΑΧΑΡΩ: Θ. Αλεξανδρόπουλος, Ρηγόπουλος(70΄Κουτσογιαννόπουλος), Χριστόπουλος, Αλεξανδρόπουλος Φ., Σπηλιωτόπουλος,  Γκούσκος, Νικολόπουλος, Μπενάλντο(89΄ Οικονομίδης),  Σάλλα (33΄ Κουρούβανης), Μαντάς, Μπιμπής.

ΘΥΕΛΛΑ: Πάπα , Κοζοκάρου , Παπαγεωργίου, Μπίρμπας (74’Κατσίκης ), Βασιλακόπουλος, Τζουβάνης, Παπαδάτος (83΄Μπλάθρας), Νεοφώτιστος(53΄ Καλαντζής ), Διαμαντάκος, Κουβελιώτης(60΄Παναγιωτόπουλος),  Έλιοτ .

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ- ΗΛΕΙΑΚΟΣ  ΛΕΧΑΙΝΩΝ:  3 – 0

Με Γούρμο  στην επόμενη φάση!

Του Γ. Παπαφωτόπουλου

Δεν  χρειάστηκε  να φορτσάρει  ιδιαίτερα η δυνατή Δόξα Ν. Μανωλάδας για  να περάσει εύκολο το χθεσινό της απόγευμα  στο γήπεδό της, κόντρα στον Ηλειακό Λεχαινών, καθώς στο 23΄το σκορ ήταν ήδη 3 – 0! Ένα σκορ που την έστειλε φυσικά στην επόμενη φάση! Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο Ανδρέας Γούρμος ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 5΄με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Παντελή! Ο ίδιος παίκτης στο 13΄παίζοντας ωραία το ένα – δυο με τον Ασημακόπουλο, έγραψε το 2 – 0! Για να γίνει στο 23΄το τελικό 3 – 0, όταν από σέντρα σουτ του Μαργαρώνη, ο Μαρινόπουλος του Ηλειακού στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του!  Στην επανάληψη η Δόξα παρότι έκοψε… ρυθμό, είχε δυο δοκάρια με τους Παπαδάτο και Ασημακόπουλο, και ο Ηλειακός ένα καλό σουτ με τον Διαμ. Παναγόπουλο, χωρίς  όμως να σημειωθεί γκολ!

ΔΟΞΑ :Κανελλόπουλος ,Παντελής(46΄ Χοτζάι), Μαργαρώνης(70΄Αθανασόπουλος), Κολτσίδας, Λιούρης, Πυρρής, Δημητρόπουλος (46΄Σιούλας), Σδρόλιας, Ασημακόπουλος, Παπαδάτος , Γούρμος(46΄Μηλαδόπουλος).

ΗΛΕΙΑΚΟΣ : Σερέτης, Σταματόπουλος(70΄Παναγιωτόπουλος), Κουρής, Κοντάνας, Αναστασόπουλος(60΄Τριτάρης), Χριστοφοράτος, Μαρινόπουλος, Μαράτος(30΄Παπαχριστόπουλος), Παναγόπουλος, Κόστα(30΄Διαμαντόπουλος) .

Α.Ο. ΜΑΚΡΙΣΙΑ – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΎΛΑΣ: 1 – 3

Νίκη – πρόκριση με δέκα παίκτες από το 55΄!

Του Γ. Παπαφωτόπουλου  

Σπουδαία νίκη πρόκριση με σκορ 3 – 1,  πήρε μέσα στα Μακρίσια επί του τοπικού Α.Ο.Μ.  ο κραταιός Κένταυρος Μαγούλας, παίζοντας μάλιστα από το 55΄με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Αβραμόπουλου. Αντίθετα ο Α.Ο.Μ. παρότι προηγήθηκαν στο 17΄με κεφαλιά του Μούτσου , επηρεάστηκαν στη συνέχεια από τον τραυματισμό του σκόρερ στο 35΄και δεν φάνηκαν ιδιαίτερα, παίζοντας βέβαια και με πολλές αλλαγές! Νωρίτερα όμως και συγκεκριμένα στο 29΄ο Κένταυρος είχε κάνει το 1 – 1 με απευθείας φάουλ του Αβραμόπουλου! Στην επανάληψη και στο 77΄ο Μπίρμπας  με πλασέ  έγραψε το 1 – 2, και έπειτα από δυο λεπτά ο Σ. Στροφύλλας διαμόρφωσε το τελικό 1 – 3! Μάλιστα ο σκόρερ είχε και σουτ στο δοκάρι στο 83΄! Έτσι ο Κένταυρος πήρε την πρόκριση ενώ ο ΑΟΜ  θα πρέπει να νικήσει για να περάσει τον Πέλοπα Πύργου την επόμενη αγωνιστική!

Α.Ο. ΜΑΚΡΙΣΙΑ: Καρανικολός, Ηλιόπουλος Γ., Ηλιόπουλος Φ., Κύτταρης, Τσίτσος, Μπακόπουλος(35΄Μάζης ), Μούτσος(λ.τρ. Μπαλαούρας) , Καββαθάς, Δάγκαρης(46΄Μπατζάκας), Πετρόπουλος, Βλαχόπουλος(74΄Διονυσόπουλος).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Παναγόπουλος, Νανόπουλος Θ., Μπίρμπας(85΄Τσιτσιρόπουλος), Σκουντζής, Καλαμαράς, Καράμπελας(92΄Γκορδής), Κλάδης, Γεωργίου, Στροφύλλας Σ., Αβραμόπουλος, Αγριδιώτης.

ΕΝΙΠΕΑΣ ΛΑΝΤΖΟΪΟΥ – ΑΛΦΕΙΟΣ ΕΠΙΤΑΛΙΟΥ 2-1

To «γύρισε» στο τέλος και προκρίθηκε!

Την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ηλείας πανηγυρίζει από χθες ο Ενιπέας που κέρδισε για δεύτερη φορά μέσα σε 4 μέρες τον Αλφειό, αυτή τη φορά με 2-1 και έφτασε τους έξι βαθμούς. Κι όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν εξαρχής καλά για την ομάδα του Ν. Γκρίλλα, αφού στο 41’ ο Πεσκελίδης με πλασέ πάνω από τον Δασκαλόπουλο που επιχειρούσε έξοδο έγραψε το 0-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52’μετά από κόρνερ του Τσαντίλη ο Κύτταρης με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια, σε μια φάση που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς Αλφειού, αφού ο σκόρερ φάνηκε να σπρώχνει τον Νικόπουλο στην προσπάθεια του να πάρει καλύτερη θέση. Στο 75’ άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες, με τον Νικολόπουλο να αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα και να παίρνει το δρόμο για τα αποδυτήρια. Το Λαντζόι  εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό και τελικά πήρε τη νίκη στο 92’ με το δυνατό σουτ του Παπαγεωργίου μέσα από την περιοχή μετά την κεφαλιά – πάσα του Τριανταφύλλη.

Οι συνθέσεις

ΕΝΙΠΕΑΣ: Δασκαλόπουλος, Βαγγόπουλος, Δαλαβούρας, Τσίγκρηλας Δ., Κύτταρης, Τριανταφύλλης (94’ Τριανταφυλλίδης), Γκρίλλας, Τσαντίλης, Τσίγκρηλας Π. (90’ Κότσιφας), Παπαγεωργίου, Γαλανόπουλος

ΑΛΦΕΙΟΣ: Μπίζος, Δασκαλάκης, Στροφύλλας (80’ Χαραλαμπόπουλος), Μανέτας, Μερτζάνης (85’ Σεμπέκος), Τερκελέκης, Νικολόπουλος, Κακαλής, Πρίφτης, Πεσκελίδης (90’ Σακελλαρίου), Μουλάς

ΙΦΙΤΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ 0-6

«Εξάσφαιρος» στην επόμενη φάση!

Του Γ. Μικελόπουλου

(georgemikel1989@gmail.com)

Επιβλητικό ήταν το πέρασμα του Ξενοφώντα και από τα Καλύβια, όπου επικρατώντας με 6-0 επί του Ιφίτου διπλασίασε τις νίκες του στη β’ φάση και προκρίθηκε. Το 1-0 για τους φιλοξενούμενους σημείωσε στο 5’ ο Μπακατσέλος ενώ στη συνέχεια με δυο δικά του τέρματα στο 25’ και στο 32’ ο Παναγόπουλος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρος. Στην επανάληψη, ο Κωνσταντόπουλος στο 55’ έγραψε το 0-4 και στο 62’ ο Αλεξανδρόπουλος το 0-5. Το τελικό 0-6 διαμόρφωσε στο 70’ ο Μιλοσέσκι.

Οι συνθέσεις

ΙΦΙΤΟΣ: Φωτόπουλος, Κουτρούλης, Ντούκας, Αβραμόπουλος (37’ Βυθούλκας  Δ.), Θεοδωρόπουλος, Βασιλικόπουλος, Αντωνόπουλος, Μπάμπη (29’ λ.τρ. Βυθούλκας Κ.), Καρασκούτης, Μπουλίκας, Ζύγουρας (68’ Βλασσόπουλος)

ΞΕΝΟΦΩΝ: Φιλιππόπουλος, Μαντζαράπης, Πλατανίτης (46’ Βλάμης), Αναμουρλίδης, Σκαλτσάς, Αλεξόπουλος (61’ Θεοδωρόπουλος), Αλεξανδρόπουλος, Ζωγόπουλος, Παναγόπουλος (46’ Κωνσταντόπουλος), Σακέλης, Μπακατσέλος (46’ Μιλοσέσκι)

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ – ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 0-7

Οι νέοι ήταν… ωραίοι!

Του Γ. Μικελόπουλου

(georgemikel1989@gmail.com)

Με επτά ποδοσφαιριστές από την ανδρική ομάδα που όμως δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και τέσσερις από την ακαδημία στην βασική ενδεκάδα, ο Πανηλειακός επικράτησε με7-0 επί του Αργοναύτη και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου διπλασιάζοντας τις νίκες του. Ο Γεωργακόπουλος στο 5’ με σουτ έδωσε προβάδισμα στους ερυθρόλευκους, ενώ στο 20’ ο Βουργουντζής με νέο σουτ έγραψε  το 0-2. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Πρέντι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και  στο 30’ ο Χατζηστάμου σημείωσε το 0-4 μετά από ασίστ του Σκοζάι. Το 0-5 που ήταν και σκορ ημιχρόνου διαμόρφωσε στο 44’ με κεφαλιά ο Κατελούζος. Στην επανάληψη, η ομάδα του Γ. Κούτση έφτασε σε δύο ακόμα τέρματα, αρχικά με τον Πρέντι στο 50’ που πέτυχε το 0-6 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ενώ το τελικό 0-6 έγραψε στο 80’ ο Σπυρόπουλος.

Οι συνθέσεις

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Λ. Καββαθάς, Αντζουλάτος, Καρτάλος (24΄Κάκιας), Χρυσικόπουλος, Δρακόπουλος, Ντάλιος, Κόγκα (46΄ Λινάρδος), Παπαδόπουλος, Δασκόπουλος, Λαμπρόπουλος (65΄ Καλατζής), Δήμου-Μπαντουδάκης (53΄ Χ.Καββαθάς)

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Πλατής, Κόκκινος, Γκουβέρος, Γιαννακόπουλος, Κατελούζος, Καραχάλιος (53΄ Σπυρόπουλος), Σκοζάι (55΄ Αρβανίτης), Γεωργακόπουλος, Χατζηστάμου (46΄ Μπουρλάκης), Βουργουντζής (65΄ Γρηγορόπουλος), Πρέντι

Ολυμπιακός Σαβαλίων – Προοδευτική Μανολάδας 2-0

Νίκη με σκόρερ τον Μπογονικολό

Του Χρ. Κανελλόπουλου

xrkanl.1@gmail.com

Με δυο γκολ του Νίκου Μπογονικολού στο 11’ και στο 25’, ο Ολυμπιακός Σαβαλίων νίκησε με 2-0 την Προοδευτική και έφτασε στους 6 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Μανωλάδας έμεινε στους 0 βαθμούς.

Η νίκη για την ομάδα των Σαβαλίων ήταν δίκαιη, αφού ήταν καλύτερη από τους αντιπάλους της.

Ολυμπιακός Σαβαλίων : Κόλλιας, Μπουγονικολός, Μαρκόπουλος Μ., Σαβανίδης, Τσακοπιάκος Αθ., Λαμπρόπουλος, Τσακοπιάκος Κ., Κολτσίδας (86’ Κανάνι), Μαρκόπουλος Λ., Καράμπελας (70’ Αντωνόπουλος), Γεωργίου (80’ Κασσάι)

Προοδευτική Μανολάδας : Σταθόπουλος (57’ Σάμαρης Χ.), Πατσούρας, Λιακόπουλος (80’ Μπιτούνης), Μούζος, Ορλόφ, Βαλογιάννης, Σάμαρης Ε. (70’ Πρωινός), Σαρανταυγάς, Κουρκουμέλης (46’ Βασιλόπουλος), Μιχαλόπουλος, Αποστολόπουλος

Φίλιππος Ανδρ. – Νίκη Τραγανού 0-5

Άνετη νίκη με πολλά νέα παιδιά

Του Χρ. Κανελλόπουλου

xrkanl.1@gmail.com

Η Νίκη Τραγανού με πολλά νέα παιδιά στην σύνθεση της, δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει με 5-0 τον Φίλιππο Ανδραβίδας και να φτάσει τους 6 βαθμούς για τον 4ο όμιλο του κυπέλλου Ηλείας.

Το σκορ άνοιξε στο 26’ ο Γεωργιόπουλος, ο Ανδριόπουλος στο 39’ έκανε το 2-0 για τη Νίκη και ακολούθησαν τα τέρματα πάλι του Ανδριόπουλου στο 49’ με πέναλτι, του Γεωργιόπουλου στο 55’ (και αυτός δεύτερο προσωπικό) και του Καλογερόπουλου στο 65’.  

Φίλιππος Ανδρ. : Μαρίνος, Κρεκούκης, Γιάλπας, Μουτσάι Α. (65’ Παπαπανάγος), Κουρλός (46’ Βράπι), Μοτσάι Ντ. (55’ Γρίβας), Σταθακόπουλος, Μάρκου, Αλικανιώτης (46’Κοντάρης), Πατσούρας, Σκαλτσάς

Νίκη Τραγανού : Ρούνης, Κολοτούρος Κ. (70’ Κολοτούρος Δ.), Κασσιανός, Σαραντούλιας, Μπαρδούσης (56’ Κονταλής), Κολοτούρος Ευστ., Παρασκευόπουλος (46’ Παπαβασιλείου), Καλογερόπουλος, Ανδριόπουλος, Γεωργιόπουλος (56’ Χουσάκης), Βουρτσάνης

ΑΕ Πηνείας – Ατρόμητος Καβασίλων 2-7

Του Χρ. Κανελλόπουλου

xrkanl.1@gmail.com

Στο σκορ της ημέρας ο Ατρόμητος Καβασίλων νίκησε με 7-2 την ΑΕ Πηνείας. Ο αγώνας δεν χωρά κριτικής, αφού η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν πολύ μεγάλη.

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ στο 10’, για να ακολουθήσουν τα γκολ του Ραφτόπουλου στο 18’ (0-2), του Μπάχα στο 25’ (0-3), του Μπάχα πάλι στο 32’ (0-4), του Ντούγκα στο 37’ (0-5), του Ραυτόπουλου πάλι στο 49’ (0-6), του Γαλάνη στο 51’ (1-6), του Γεωργόπουλου στο 66’ (1-7) και του Λούγκο στο 67’ (2-7).

ΑΕ Πηνείας : Πολυζωγόπουλος, Λιακόπουλος Δ. (46’ Λούγκο), Λιακόπουλος Α., Κανδυλιώτης, Βλασσόπουλος, Παρασκευόπουλος, Χριστόπουλος (33’ Κωτσόπουλος), Χριστακόπουλος, Αργυρόπουλος, Μίχα (33’ Μπούφας), Γαλάνης

Ατρόμητος Καβασίλων : Καρασούλας, Χατζηγιάννης, Δημητρίου, Κωστόπουλος, Μουσερής, Καλουτάς, Ραφτόπουλος, Γκίνης (46’ Αθανασούλης), Ντούγκας, Μπάχα, Γεωργόπουλος

Όλη η επικαιρότητα