Κύπελλο Ηλείας ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ: Aύριο η κλήρωση για τον Κυπελλούχο!

Όπως  είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό, σύμφωνα με την απόφαση της ΕΠΟ, όπως σε όλες τις ενώσεις της χώρας μας, έτσι  και στην ΕΠΣ Ηλείας  στο Κύπελλο , η ομάδα που θα αναδειχθεί κυπελλούχος ΕΠΣ, για τη σεζόν  2019 – 20, θα αναδειχθεί  μέσω της κλήρωσης, και δεν θα πάρει κάποιο τρόπαιο.

Την περίοδο 2019-2020 δεν θα υπάρχει δηλ. όνομα σωματείου  ως κυπελλούχος , αλλά θα υπάρχει παύλα. Απλώς, θα αναδειχθεί η ομάδα που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδας και τίποτα παραπάνω. Απλά  η  ομάδα η οποία θα αναδειχθεί,   θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣΗ στο Κύπελλο Ελλάδας.  Έτσι  λοιπόν και η Ένωση της Ηλείας , αύριο στις 9 το βράδυ, προχωρά  στην κλήρωση , μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται στην Ημιτελική Φάση του θεσμού. Εκεί όπου είχαν απομείνει…, ο ΠΑΟΒ με τον Αλφειό Επιταλίου, και ο Αίας Γαστούνης με την Δόξα Ν. Μανωλάδας!  Με μόνη τη διαφορά όπως όλα δείχνουν, ότι στην κληρωτίδα θα   οι τρείς από τις τέσσερεις  ομάδες, όπως άλλωστε έχουμε  ξαναγράψει, καθώς ο ιστορικός  Αλφειός Επιταλίου  σύμφωνα με τους διοικούντες την ομάδα, δεν προτίθεται να λάβει μέρος!               

Το  σκεπτικό του Αλφειού  

Σύμφωνα λοιπόν  με έγκυρες  πηγές  μας, ο ιστορικός Αλφειός Επιταλίου δεν πρόκειται να δηλώσει  συμμετοχή στην κλήρωση της ΕΠΣΗ!  Μάλιστα  οι ίδιες πληροφορίες της στήλης αναφέρουν, ότι  χθες αργά το βράδυ  αναμένονταν  να συγκληθεί το Δ.Σ. της ομάδας,  για να αποφασίσει  για διάφορα θέματα  του συλλόγου, και ένα εξ αυτών θα είναι και  η μη συμμετοχή του συλλόγου στην  διεκδίκηση του κυπέλλου  στην «Ρώσικη  ρουλέτα»!  Όχι  γιατί  δεν αρέσει στην ομάδα η  διεκδίκηση κάποιου στόχου στην κληρωτίδα, αλλά για οικονομικούς λόγους, στην δύσκολη αυτή  εποχή που βρισκόμαστε!  Και φαίνεται να έχουν δίκιο  οι παράγοντες  του Αλφειού, καθώς   αν μια ομάδα  αναδειχθεί κυπελλούχος, συμμετέχει όπως προαναφέραμε  στο Κύπελλο  Ελλάδας,  όπου  απαιτείται  παράβολο  συμμετοχής  500 ευρώ, έξοδα  διαιτησίας και  παρατηρητή  διαιτησίας και  αγώνα, ανάλογα  της  κατηγορίας  του αντιπάλου   που θα κληρωθείς , ας   είσαι γηπεδούχος!  Και φυσικά αν είσαι φιλοξενούμενος, τα έξοδα  μετακίνησης , καθώς  και διατροφής της αποστολής,  όπου  μεταβείς!  Πέρα  βέβαια ότι η ομάδα θα πρέπει να ξεκινήσει  πολύ νωρίς την προετοιμασία της, ώστε  να μην έχει  τραυματισμούς  στο ξεκίνημα του κυπέλλου που είναι νωρίς!  Όλα αυτά λοιπόν, φαίνεται πως οι παράγοντες του Αλφειού  Επιταλίου  τα έχουν σταχυολογήσει, καταλήγοντας σε αυτή  την απόφαση! Καθώς  πολύ σωστά  σκεπτόμενοι,  με τα χρήματα  που θα χαλάσουν  στο κύπελλο, θα  καλύψουν κάποιες άλλες τους υποχρεώσεις,  στις δύσκολες  οικονομικά  συγκυρίες που βιώνουμε!