Κύπελλο Ηλείας – Market In: Κυπελλούχος Ηλείας ο ΠΑΟ Βάρδας!

Ολοκληρώθηκε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, η κλήρωση του κυπέλλου της ΕΠΣ Ηλείας στα γραφεία της Ένωσης στον Πύργο με την τύχη να «χαμογελά» στον ΠΑΟ Βάρδας που άτυπα ανακηρύχθηκε Κυπελλούχος Ηλείας για την σεζόν 2019-20. Πριν την κλήρωση, οι ιθύνοντες της Διοργανώτριας εξήγησαν στους εκπροσώπους των ομάδων την διαδικασία που θα ακολουθηθεί αλλά και τις υποχρεώσεις που θα έχει στην θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας της νέας περιόδου.

Να σημειωθεί πως στην αρχή της διαδικασίας, στην κληρωτίδα μπήκαν μόνο ο Αίας Γαστούνης και η Δόξα Ν. Μανωλάδας προκειμένου να βγει το υποτιθέμενο ζευγάρι του τελικού αφού ως γνωστόν πλέον, ο Αλφειός Επιταλίου δεν συμμετείχε στην κλήρωση και από το άλλο ζευγάρι είχε απομείνει μόνο ο ΠΑΟ Βάρδας ο οποίος περίμενε να μάθει και τον «αντίπαλο» του στην δεύτερη και τελευταία φάση της κλήρωσης, ο οποίος όπως πρόεκυψε ήταν η Δόξα.

Τελικά, στην κλήρωση για τον Κυπελλούχο, το μπαλάκι που βγήκε ανέγραφε το όνομα του ΠΑΟΒ, ο οποίος έστω και άτυπα αναδείχθηκε Κυπελλούχος για πρώτη φορά στην ιστορία του.