ΕΠΣ Ηλείας

ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΛΕΙΑΣ MARKET IN: Πανηλειακός – ΑΠΟ Κουρτεσίου 4-0

Ακούστε το άρθρο

Μέχρι το 30’ άντεξε ο ΑΠΟ Κουρτεσίου την πίεση του Πανηλειακού. Και πάλι καλά… Μετά το γκολ του Π. Τσίγκρηλα σε εκείνο το λεπτό, και ιδίως στο β’ μέρος, ο χθεσινός αγώνας κυπέλλου ήταν ένας μονόλογος για τους «ερυθρόλευκους», που νίκησαν με 4-0 και στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ηλείας θα βρουν στον δρόμο τους τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Οι παίκτες του Πανηλειακού έπαιξαν με σοβαρότητα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και ικανοποίησαν τον Άγγελο Διγκόζη, που έδωσε αρκετά συγχαρητήρια στους παίκτες του, χωρίς να λείψουν φυσικά και οι σχετικές παρατηρήσεις, κυρίως για να παίζουν πιο γρήγορα και με την μπάλα κάτω στο χορτάρι.

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα έγινε στο 2’ με το γυριστό σουτ του Δ. Τσίγκρηλα να στέλνει την μπάλα πάνω από το δοκάρι, ενώ στο 16’ το σουτ του Σωτηρόπουλου από τα αριστερά κόντραρε, για να βγει η μπάλα κόρνερ και στην εξέλιξη της φάσης η κεφαλιά του Μπουτσικάκη κατέληξε στα χέρια του Ψυχογιού.

Το σκορ άνοιξε όπως γράψαμε ο Π. Τσίγκρηλας στο 30’ με ωραίο πλασέ μετά την σέντρα του Καμβύση, ενώ στο 44’ ο Νικολόπουλος έπιασε ένα ωραίο σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ!

Το 2-0 ήρθε στο 51’ με ωραίο πλασέ του Πλαστουργού, μετά από γύρισμα του Αντωνόπουλου, το 3-0 έγινε στο 58’ με τον Πλαστουργό να εκτελεί φάουλ και ο Αντωνόπουλος με κεφαλιά να την στέλνει στα δίχτυα, ενώ το τελικό 4-0 ήρθε στο 71’ με το δεύτερο γκολ του Πλαστουργού, που πήρε το «ριμπάουντ» από την απόκρουση του Ψυχογιού στο σουτ του Χατζηστάμου.

Ο ΑΠΟΚ είχε την ευκαιρία να μειώσει στο 75’ αλλά ο Καρακίτσος απέκρουσε όμορφα το σουτ του Κουλούρη, που βγήκε σε θέση τετ α τετ.

Οι συνθέσεις του αγώνα

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ : Καρακίτσος, Καμβύσης, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρνέλης, Μπουτσικάκης, Νικολόπουλος (62’ Διαμαντόπουλος), Χατζηστάμου, Τσίγκρηλας Δ. (60’ Βουργουτζής), Τσίγκρηλας Π. (46’ Μπαρμπαρούσης), Πλαστουργός, Σωτηρόπουλος (46’ Αντωνόπουλος)

 

ΑΠΟ ΚΟΥΡΤΕΣΙΟΥ : Ψυχογιός Χ., Φιλιππακόπουλος, Σωτηρόπουλος, Κουργιαλάς (46’ Ντ. Καπώνης), Διαμαντόπουλος, Καπώνης Α. (65’ Π. Κωστόπουλος), Κωστόπουλος Α., Καλουτάς, Κουλούρης, Ψυχογιός Δ. (56’ Αλ. Καπώνης), Γεωργόπουλος (62’ Α. Κόσκορης)

Όλη η επικαιρότητα