Κύπελλο Ηλείας MARKET IN: Τρεις ομάδες θα το διεκδικήσουν… – Δεν θα δηλώσει συμμετοχή στην κλήρωση ο Αλφειός Επιταλίου !

Όπως  είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό, σύμφωνα με την απόφαση της ΕΠΟ, όπως σε όλες τις ενώσεις της χώρας μας, έτσι  και στην ΕΠΣ Ηλείας   στο Κύπελλο , η ομάδα που θα αναδειχθεί κυπελλούχος ΕΠΣ, για τη σεζόν  2019 – 20, θα αναδειχθεί  μέσω της κλήρωσης, και δεν θα πάρει κάποιο τρόπαιο.

Την περίοδο 2019-2020 δεν θα υπάρχει όνομα σωματείου δίπλα στον κυπελλούχο, θα υπάρχει παύλα. Απλώς, θα αναδειχθεί η ομάδα που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδας και τίποτα παραπάνω. Απλά  η  ομάδα η οποία θα αναδειχθεί,   θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣΗ στο Κύπελλο Ελλάδας.  Ακόμα βέβαια η ΕΠΟ , λόγω της κατάστασης,  δεν έχει ορίσει deadline, έτσι ώστε και η Ένωση της Ηλείας να προχωρήσει στην κλήρωση μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται στην Ημιτελική Φάση του θεσμού. Εκεί όπου είχαν απομείνει…, ο ΠΑΟΒ με τον Αλφειό Επιταλίου, και ο Αίας Γαστούνης με την Δόξα Ν. Μανωλάδας!  Ο επικεφαλής της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΣΗ Σάκης Καραλάγας,  πριν μερικές ημέρες  είχε αναφέρει στην «Πατρίς – Σπορ» , ότι θα περιμένουν να ενημερωθούν από τις ομάδες, ποιες από αυτές ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην κλήρωση. Και από εκεί και πέρα, αναλόγως στη συνέχεια θα προχωρήσουν στην κλήρωση. Και  ξαφνικά  «έσκασε» η πρώτη !

                 Το ερχόμενο  Σαββατοκύριακο αποφασίζει  ο Αλφειός!  

Σύμφωνα λοιπόν  με έγκυρες  πηγές  μας, ο ιστορικός Αλφειός Επιταλίου δεν πρόκειται να δηλώσει  συμμετοχή στην κλήρωση της ΕΠΣΗ!  Μάλιστα  οι ίδιες πληροφορίες της στήλης αναφέρουν, ότι  μέσα στο Σαββατοκύριακο που  αναμένουμε, θα συγκληθεί το Δ.Σ. της ομάδας για να αποφασίσει  για διάφορα θέματα  του συλλόγου, και ένα εξ αυτών θα είναι και  η μη συμμετοχή του συλλόγου στην  διεκδίκηση του κυπέλλου  στην «Ρώσικη  ρουλέτα»!  Όχι  γιατί  δεν αρέσει στην ομάδα η  διεκδίκηση κάποιου στόχου στην κληρωτίδα, αλλά για οικονομικούς λόγους, στην δύσκολη αυτή  εποχή που βρισκόμαστε!  Και φαίνεται να έχουν δίκιο  οι παράγοντες  του Αλφειού, καθως   αν μια ομάδα  αναδειχθεί κυπελλούχος, συμμετέχει όπως προαναφέραμε  στο Κύπελλο  Ελλάδας,  όπου  απαιτείται  παράβολο  συμμετοχής  500 ευρώ, έξοδα  διαιτησίας και  παρατηρητή  διαιτησίας και  αγώνα, ανάλογα  της  κατηγορίας  του αντιπάλου   που θα κληρωθείς αν  είσαι γηπεδούχος, και φυσικά αν είσαι φιλοξενούμενος, τα έξοδα  μετακίνησης , καθώς  και διατροφής της αποστολής,  όπου  μεταβείς!  Πέρα  βέβαια ότι η ομάδα θα πρέπει να ξεκινήσει  πολύ νωρίς την προετοιμασία της, ώστε  να μην έχει  τραυματισμούς  στο ξεκίνημα του κυπέλλου που είναι νωρίς!  Όλα αυτά λοιπόν, φαίνεται πως οι παράγοντες του Αλφειού  Επιταλίου  τα έχουν σταχυολογήσει, καταλήγοντας σε αυτή  την απόφαση! Καθως  πολύ σωστά  σκεπτόμενοι,  με τα χρήματα  που θα χαλάσουν  στο κύπελλο, θα  καλύψουν καποιες άλλες τους υποχρεώσεις!