Ελλάδα

Κυψέλη: O 7χρονος Ανδρέας είχε κακοποιηθεί στα δάχτυλα με τανάλια

Ξεχωριστή δικογραφία γιατί βρέθηκε ένας σουγιάς στο αυτοκίνητό του.
Ακούστε το άρθρο

Απόλυτο σοκ προκαλούν όσα είπαν είπε ενώπιον της ανακρίτριας το ζευγάρι της φρίκης από την Κυψέλη που αφαίρεσε την ζωή του 7χρονου Ανδρέα.

Η 29χρονη «Μήδεια» της Κυψέλης και ο 33χρονος Πολωνός σύντροφός της κατηγορούμενοι για την εν ψυχρώ δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα τον Ιανουάριο του 2017, οδηγήθηκαν στη φυλακή μετά την απολογία τους.

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν ενώπιον των δικαστικών αρχών φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα και έχοντας σκυμμένο το κεφάλι. Οι συγκεντρωμένοι πολίτες έξω από τα δικαστήρια τους αποδοκίμασαν.

Το «θέατρο», η αναισθησία, και η απάθεια που επέδειξαν για τη δολοφονία ενός 7χρονου παιδιού δε τους άφησαν κανένα περιθώριο και ομόφωνα κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Απολογίες σοκ

Οι απολογίες τους σοκάρουν. Ο 33χρονος Πολωνός που σκότωσε τον 7χρονο και στη συνέχεια έφτιαξε έναν αυτοσχέδιο τάφο στην ταράτσα όπου τοποθέτησε το άψυχο κορμάκι του υποστήριξε πως ήθελε απλά να τον τιμωρήσει και όχι να τον σκοτώσει.

«Του έκλεισα το στόμα με μια μικρή μονωτική ταινία για να τον ηρεμήσω επειδή ήταν άτακτος. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω», δήλωσε ο 33χρονος άντρας.

Κυνικά δήλωσε πως νοιαζόταν για το παιδί που σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια και ότι του αγόραζε παιχνίδια.

«Δεν κατάλαβα ότι το παιδί πέθανε»

Με τη σειρά της η 29χρονη μητέρα που ήταν παρούσα την ώρα του εγκλήματος στο δώμα- κολαστήριο της οδού Σκιάθου ανέφερε στην απολογία της χωρίς να πείσει, ότι δεν κατάλαβε ότι ο μικρός Ανδρέας πάλευε για τη ζωή του δεμένος και φιμωμένος.

«Νόμιζα ότι ήταν μια μέρα σαν όλες τις άλλες. Ότι για άλλη μια φορά προσπαθούσε να τον ηρεμήσει γιατί ήταν άτακτος. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί πέθανε», υποστήριξε η 29χρονη μητέρα.

Αυτό που προκαλεί αποτροπιασμό είναι το γεγονός ότι η ίδια δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει το παιδί της και συνέχισε ατάραχη να παίζει παιχνίδια στον υπολογιστή, την ώρα που ο 7χρονος ξεψυχούσε. Αποποιούμενη των ευθυνών και χωρίς κανένα ίχνος αυτοκριτικής δήλωσε πως παρά το γεγονός ότι ο 33χρονος κακοποιούσε το παιδί και το άφηνε για μέρες νηστικό εκείνη πήγαινε και το τάιζε κρυφά.

«Το παιδί ήταν τιμωρία από το πρωί όρθιο, χωρίς φαγητό από την προηγούμενη ημέρα, να κοιτάζει τον τοίχο. Ξαφνικά άκουσα ένα γδούπο και είδα το πρωί πεσμένο στο πάτωμα, νεκρό. Το άφηνε νηστικό, αλλά εγώ κρυφά πήγαινα και το τάιζα. Καθόμουν μαζί του γιατί δεν ήθελα να επιστρέψω στο σπίτι μου επειδή η μάνα μου ήταν αλκοολική» δήλωσε η 29χρονη γυναίκα.

Τα όσα φρικτά αποκαλύπτονται δείχνουν ότι ο 7χρονος Ανδρέας μαρτύρησε στα χέρια της ίδιας του της μητέρας και του συντρόφου της. Ένα παιδί που δεν γνώρισε ούτε μητρική ούτε πατρική αγάπη. Ένα παιδί που άφησε την τελευταία του πνοή στα χέρια δύο αδίστακτων δολοφόνων.

Σοκάρουν τα βασανιστήρια

Σύμφωνα με πληροφορίες, λέγεται πως στη δικογραφία αναφέρεται ότι τα δάχτυλα του μικρού Ανδρέα ήταν τραυματισμένα, ενδεχομένως από πένσα ή άλλο εργαλείο.

Αυτό έρχεται να εξηγήσει όσα ισχυρίζεται ο 33χρονος, γιατί δηλαδή ο 7χρονος δεν έβγαλε αυτή τη φορά την χαρτοταινία. Εάν ισχύει αυτή η πληροφορία, ίσως τα δάχτυλα του παιδιού να μην μπορούσαν να τραβήξουν την χαρτοταινία και έτσι να πέθανε.

Φαίνεται πως το παιδί, στην πολύ σύντομη ζωή που είχε, να έζησε μαρτυρικές στιγμές, καθώς σε καθημερινή βάση τον άφηναν νηστικό και χωρίς νερό.

Πηγή: MEGA

Όλη η επικαιρότητα