Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Κάθε πρόταση δύο ψέματα, στην ομιλία του κ. Τσίπρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για απελπισμένη προσπάθεια του κ. Τσίπρα και χαρακτήρισε την πρόταση δυσπιστίας αμήχανη και αδιέξοδη.
Ακούστε το άρθρο

«Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω και εγώ εκφράζοντας τη συμπαράστασή μου στην Μαριέττα η οποία θα βγει νικήτρια», είπε ο πρωθυπουργός ανεβαίνοντας στο βήμα της Βουλής.

«Ανακοινώσατε κ. Τσίπρα ότι έχω τελειώσει πολιτικά. Φαντάζομαι ότι είναι τόσο ακριβής αυτή η εκτίμηση όσο όταν λέγατε ότι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να κερδίσει εκλογές ο κ. Μητσοτάκης», είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για απελπισμένη προσπάθεια του κ. Τσίπρα και χαρακτήρισε την πρόταση δυσπιστίας αμήχανη και αδιέξοδη. «Γιατί θυμήθηκε τώρα τις εκλογές αν όχι για να κλείσει εσωκομματικές πληγές», συνέχισε.

«Άκουσα να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά. Να διαστρέφει την αλήθεια. Το ξεπεράσατε όμως σήμερα κ. Τσίπρα. Κάθε πρόταση δύο ψέματα. Έχω ζητήσει από τους συνεργάτες μου να αποδομήσουμε ένα – ένα τα ψέματα τα οποία είπατε σήμερα στην αίθουσα», συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

«Δεν παραλείψατε να επιτίθεστε με το γνωστό οργισμένο ύφος σε εμένα με προσωπικούς χαρακτηρισμούς και να εκτοξεύετε διχαστικά διλήμματα. Η αληθινή ζωή δεν χρειάζεται ούτε άλλα ψέματα, ούτε άλλη τοξικότητα», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα