Ποδόσφαιρο

Κυριακή με Εράνη: Πικρία στη Βάρδα για την απώλεια του βαθμού, αλλά όχι απογοήτευση

Πείσμα για συγκομιδή βαθμών
Ακούστε το άρθρο

Η ΕΠΟ δεν προχώρησε σε αλλαγή του προγράμματος και το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Παμβουπρασιακό θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή.

Το καλεντάρι είναι τόσο πιεσμένο, λόγω και των αναβολών σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά και λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των τεσσάρων μεγάλων, που δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες αναβολές, ειδικά στο Κύπελλο Ελλάδας. Πιθανή μετακίνηση του παιχνιδιού την Τετάρτη, θα ήταν πρόβλημα και για την ομάδα της Βάρδας, η οποία προτιμά να μην έχει σε κάποιο παιχνίδι τους Μικελάτο Τσεκούρα, παρά να πάει σε ένα ασταμάτητο «μπαράζ» αγώνων ανάμεσα σε Κυριακή και Τετάρτη.

Πείσμα για συγκομιδή βαθμών

Στη Βάρδα, μπορεί να είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς, ωστόσο μια πίκρα για την απώλεια του βαθμού στην Κόρινθο υπάρχει. Ειδικά μετά από μια τόσο μεγάλη προσπάθεια όπως η προχθεσινή, έναν τιτάνιο αγώνα, με τους Ταύρους να παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις ως το τέλος, κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα, έχοντας στις «πλάτες» τους και 120 λεπτά από την περασμένη Τετάρτη στο Άργος, συν έναν τραυματισμό, του Περικλή Πολίτη. Μπορεί βέβαια να υπάρχει πίκρα, αλλά δεν υπάρχει απογοήτευση. Αντίθετα, το συναίσθημα αυτό, όσο περνούν οι μέρες, μετατρέπεται σε πείσμα και φιλοδοξία, στόχο για τα επόμενα παιχνίδια, με Εράνη, Θύελλα Ραφήνας και Μεσολόγγι, παιχνίδια στα οποία επιβάλλεται η βαθμολογική συγκομιδή.

Όλη η επικαιρότητα