Κόσμος

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είδε το παιχνίδι των Σέλτικς με τους Μαϊάμι Χιτ στη Βοστώνη

O Έλληνας πρωθυπουργός παρακολούθησε το τέταρτο παιχνίδι των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας του ΝΒΑ φέρνοντας γούρι στους γηπεδούχους
Ακούστε το άρθρο

Στις ΗΠΑ ταξίδεψε ξανά ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς προσκλήθηκε από το Boston College για να μιλήσει στην τελετή αποφοίτησης του Κολλεγίου.

Επί τη ευκαιρία της επίσκεψής του στην πόλη και λίγο πριν αναχωρήσει για το Νταβός, ο Έλληνας πρωθυπουργός βρέθηκε και στο θρυλικό «TD Garden» για να παρακολουθήσει το τέταρτο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας ανάμεσα στους Μπόστον Σέλτικς και τους Μαϊάμι Χιτ.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάθισε στα λεγόμενα «court seats» που βρίσκονται πολύ κοντά στο παρκέ, με τον τηλεοπτικό φακό να τον απαθανατίζει αρκετές φορές. Μάλιστα, φάνηκε και σε μια φωτογραφία δίπλα στους rookies των Ντιτρόιτ Πίστονς, τους Κέιντ Κάνινγχαμ, Κίλιαν Χέις και Αϊζέια Στιούαρτ που βρέθηκε επίσης στο παιχνίδι των Σέλτικς.

Μάλιστα, ο Πρωθυπουργός έφερε γούρι στους γηπεδούχους καθώς οι Σέλτικς με τρομερή εμφάνιση του Τζέισον Τέιτουμ ισοπέδωσαν τους Χιτ με 102-82 και ισοφάρισαν σε 2-2 την σειρά. Ο διαστημικός Τέιτουμ με 31 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ οδήγησε τους Κέλκτες σε μια άνετη νίκη.

Όλη η επικαιρότητα