Αθλητισμός

Λ. Αναστασόπουλος: «Θα πρέπει να υπάρχει ισοβαρής κατανοµή των οικονοµικών βαρών!»

Ακούστε το άρθρο

Τον προβληματισμό του για τον ορισμό του Επειού σε όμιλο της Θεσσαλονίκης εξέφρασε ο προπονητής της ηλειακής ομάδας, Λάμπρος Αναστασόπουλος.

Ως γνωστόν, οι «Οράνιε» καλούνται καλείται να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστούν στα Πλέι Οφ του Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, διεκδικώντας την άνοδό της στην Α2.

Ο ορισμός αυτός όμως καθιστά αμφίβολη τη δυνατότητα μετάβασης της ομάδας για τα παιχνίδια αυτά, αφού το οικονομικό βάρος είναι δυσβάσταχτο.

Ο Λάμπρος Αναστασόπουλος, σε χθεσινή ανάρτησή, ανέφερε:

«ΠΕΡΙ ΙΣΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ:

Χωρίς να μου αρέσει να γκρινιάζω… Θα πρέπει η ομοσπονδία (K.O.E.) να δει λίγο το θέμα των «κληρώσεων» – ορισμών ώστε να υπάρχει ίδια ή ίση μεταχείριση έναντι των ομάδων.

Η ομάδα μας (ΕΠΕΙΟΣ ΗΛΙΔΑΣ) ορίστηκε να αγωνιστεί το ερχόμενο διήμερο για την τελική φάση του Πρωταθλήματος Β’ Εθνικής στην Θεσσαλονίκη σε όμιλο με τις ομάδας ΦΟΙΒΟΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ, ΟΞΥΓΟΝΟ ΘΕΣ/ΚΗΣ και ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΜΕΤ/ΣΗΣ.

Το οποίο σημαίνει τα δύο σωματεία της Θεσσαλονίκης θα αγωνιστούν στο «σπίτι» τους, χωρίς μετακινήσεις και χωρίς να σπαταλήσουν ούτε ένα ευρώ.

Ταυτόχρονα το κόστος για την ομάδα της Αμαλιάδας για μετακίνηση και διαμονή της αποστολής είναι περίπου 2500€. Ανάλογο και το ποσό για την ομάδα των Αθηνών που προήλθε από κλήρωση (web) και όχι ορισμό (όπως η ομάδα του Επειού Ήλιδας).

Δεν είναι προφανές για την ομοσπονδία ότι θα πρέπει να υπάρχει ισοβαρής κατανομή των οικονομικών βαρών μεταξύ των ομάδων που θα πρέπει να συμμετάσχουν επί ίσοις όροις στους αγώνες;Δεν θα πρέπει να κριθούν οι ομάδες με αγωνιστικά και όχι οικονομικά κριτήρια;

ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ…….

ΥΓ1. Με τις ομάδες του ΟΞΥΓΟΝΟΥ και ΦΟΙΒΟΥ τρέφουμε συναγωνιστικά (έως αδελφικά) αισθήματα και εύχομαστε τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΥΓ2. Οφείλω να αναγνωρίσω την προσπάθεια της ΚΟΕ να ολοκληρώσει όλα τα πρωταθλήματα σε σχέση με άλλα αθλήματα (ομοσπονδίες) που διέκοψαν οριστικά όλους τους αγώνες (εύκολη λύση). Ας τα κάνει όσο το δυνατόν με σωστά κριτήρια και δίκαιες συνθήκες».

Όλη η επικαιρότητα