Πολιτική

Λ. Αυγενάκης: «“Ανάπτυξη” ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: Εφάπαξ επιδόματα σε απολυμένους και ανέργους»

Ακούστε το άρθρο

«Το success story της Κυβέρνησης συνεχίζεται με ευκαιριακά επιδόματα και βαρύγδουπες εξαγγελίες.

Πιο πρόσφατη “επιτυχία” τους αποτελεί η πρόθεση της Κομισιόν για παροχή 2,9 εκατομμυρίων ευρώ από Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση (ΕΤΠ) σε 725 απολυμένους, πρώην υπαλλήλους του λιανικού εμπορίου.

Έχοντας γεμίσει λουκέτα την αγορά, τώρα, οι αυτόκλητοι σωτήρες της χώρας έρχονται να απαλύνουν το πόνο των ανθρώπων που έχουν καταδικάσει σε μακροχρόνια ανεργία με ένα εφάπαξ βοήθημα.

Άραγε, η ανάπτυξη την οποία πανηγυρικά επικαλείται η Κυβέρνηση αφορά τα επιδόματα των απολυμένων;

Ως ΝΔ είμαστε υπέρ της βοήθειας στους ανθρώπους που έχασαν την εργασία τους και τη στήριξη αυτών για επανένταξη στην αγορά εργασίας.

Είμαστε, όμως, απέναντι σε μια Κυβέρνηση η οποία έχει οδηγήσει σε μαρασμό την ελληνική οικονομία και ωθεί στην εξαθλίωση το λαό.

Απέναντι σε μια “επικίνδυνη παρέα” που κάνει πειράματα σε βάρος της κοινωνίας προσπαθώντας να εφαρμόσει τη θεωρία του υπαρκτού σοσιαλισμού.

Η ελπίδα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έρχεται με το νέο σκληρότερο ΕΝΦΙΑ, κατασχέσεις και πλειστηριασμούς που συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, τη μη καταβολή 300.000 συντάξεων, μισθούς πείνας και την εδραίωση της “γενιάς των 360 ευρώ”».

Όλη η επικαιρότητα