Ηλεία Πολιτική

Λ. Βαρουξής: «Να μην γυρίσουμε σε… Τσίπρα, Καμμένο και Βαρουφάκη» (vid)

Στο κεντρικό δελτίο του Best Tv μίλησε ο Υπεύθυνος Τύπου Γραμματείας Αυτοδιοίκησης ΝΔ, Λευτέρης Βαρουξής
Ακούστε το άρθρο

Ανεβαίνουν οι τόνοι της πολιτικής αντιπαράθεσης, με επίκεντρο την ακρίβεια και τον πληθωρισμό, την ίδια ώρα που έχει ανοίξει ήδη από νωρίς και το θέμα των πρόωρων εκλογών. Και ενώ τα κόμματα βρίσκονται σε αναβρασμό, που θυμίζει προεκλογική περίοδο, στελέχη της κυβέρνησης επισημαίνουν ότι οι εκλογές θα γίνουν το καλοκαίρι του 2023.

«Σύμφωνα με το Σύνταγμα οι εκλογές γίνονται κάθε 4 χρόνια, αλλά στην Ελλάδα η συζήτηση ξεκινάει πολύ νωρίς… οι εκλογές θα γίνουν το καλοκαίρι του 2023… δεν θα πάμε σε πρόωρες εκλογές… εκτός αν κρίνει ο Πρωθυπουργός ότι αυτή η εκλογολογία κάνει ζημιά. Μόνο αυτός ξέρει», υπογράμμισε προσκεκλημένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best ο Υπεύθυνος Τύπου Γραμματείας Αυτοδιοίκησης ΝΔ Λευτέρης Βαρουξής.

Ο κ. Βαρουξής ερωτηθείς για τυχόν συνεργασίες, εκτίμησε ότι «η ΝΔ μετά την εκλογική αναμέτρηση θα βγει αυτοδύναμη, καθώς ο λαός θέλει μια κυβέρνηση που θα του εξασφαλίσει την σταθερότητα. Εφόσον όμως δεν εξασφαλιστεί η αυτοδυναμία, η ΝΔ θα ζητήσει συνεργασία με κόμματα που είναι στο ίδιο τόξο με εμάς. Συνεργασία τύπου Τσίπρα – Βαρουφάκη δεν θα την κάναμε ποτέ».

Όσον αφορά στην διαχείριση της ενεργειακής κρίσης από την κυβέρνηση , ο κ. Βαρουξής επεσήμανε ότι είναι προς την σωστή κατεύθυνση, εκτιμώντας ωστόσο ότι μπορούν να γίνουν και άλλα βήματα.

Όλη η επικαιρότητα