Ηλεία Πολιτική

Λάμπης Αριστειδόπουλος: Δήλωση εν όψη της ορκωμοσίας της νέας δημοτικής Αρχής Πύργου

Ακούστε το άρθρο

Η Δημοτική Παράταξη «Δήμος Πύργου- Πρωτεύουσα Ευθύνης» εν όψη  της ορκωμοσίας, και της ανάληψης καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής, εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο της.

Θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που θα αναλάβει ο νέος Δήμαρχος για την ανάπτυξη του Δήμου και την επίλυση προβλημάτων των συμπολιτών μας.

Όπως θα σταθούμε απέναντι  και θα στηλιτεύσουμε κάθε ενέργεια που δεν προάγει τα συμφέροντα του Δήμου και δεν αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου.

Θα τιμήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας, θα σεβαστούμε τη λαϊκή ετυμηγορία και θα ασκήσουμε με σύνεση και υψηλό αίσθημα ευθύνης τα καθήκοντά μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, υπό την θέση που μας όρισε το εκλογικό αποτέλεσμα.

Επιλέγουμε την αυτόνομη και ανεξάρτητη πορεία μας και δεν συμμετέχουμε σε συζητήσεις για συνεργασίες που στήνονται  στο όνομα του κοινού συμφέροντος και τελικά αποσκοπούν να τακτοποιήσουν ατομικά συμφέροντα.

Εμείς θα παραμείνουμε Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη που θα προτάσσει τον πολίτη και θα αγωνίζεται για το συλλογικό συμφέρον έναντι του ατομικού.

Λάμπης Αριστειδόπουλος

Επικεφαλής Ανεξάρτητης Δημοτικής  Παράταξης

«Δήμος Πύργου- Πρωτεύουσα Ευθύνης»

Όλη η επικαιρότητα