Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία

Λάμπης Αριστειδόπουλος: Ο Δήμος Πύργου γυρίζει σελίδα

Ακούστε το άρθρο

Μεγαλειώδης σε όγκο και παλμό η προεκλογική συγκέντρωση του Λάμπη Αριστειδόπουλου στην Κεντρική Πλατεία του Πύργου. Από νωρίς το βράδυ του Σαββάτου εκατοντάδες κάτοικοι του Πύργου συγκεντρώθηκαν στο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο για την εκδήλωση της Παράταξης «Δήμος Πύργου – Πρωτεύουσα Ευθύνης»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου κ. Λάμπης Αριστειδόπουλος έγινε δεκτός με θερμό χειροκρότημα από τους παρισταμένους. Τους ευχαρίστησε για την αγάπη και την ανταπόκριση στο κάλεσμα της Παράταξης και ζήτησε συστράτευση  στην προσπάθεια να γυρίσει σελίδα ο Δήμος Πύργου.

Στις 26 Μαΐου γυρνάμε την πλάτη στο χθες, είπε ο κ. Αριστειδόπουλος και αναλαμβάνουμε να μετατρέψουμε τον Δήμο Πύργο σε Πρωτεύουσα Ευθύνης.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο  κ. Αριστειδόπουλος ήταν ιδιαίτερα καυστικός προς τους υποψηφίους που χρησιμοποιούν και εκμεταλλεύονται θέσεις ευθύνης που κατέχουν για να επηρεάσουν το εκλογικό σώμα.

Στο τέλος της συγκέντρωσης παρουσιάστηκαν όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού που χειροκροτήθηκαν και επευφημήθηκαν από τους παριστάμενους.

ΔΤ

Όλη η επικαιρότητα