Ηλεία

Λάδι από τις Ράχες στη Μάνδρα!

Ακούστε το άρθρο

Λάδι αλλά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης έστειλαν στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Ραχών «Η Στροφυλλιά», ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στους πληγέντες συμπολίτες τους. Χάρη στην κινητοποίηση των κατοίκων του χωριού, σε συνεργασία με τα μέλη του συλλόγου, αποφασίστηκε να διαθέσουν μέρος της φετινής ελαιοπαραγωγής στους πλημμυρόπληκτους, ενώ παράλληλα συγκεντρώθηκαν σχολικά και βρεφικά είδη, εμφιαλωμένο νερό κα γάλα, καθώς  και προϊόντα μακράς διάρκειας. Έτσι, μέσα σε λίγες μόλις ημέρες, οι κάτοικοι του χωριού συνέβαλαν με ό,τι δυνάμεις διέθεταν για να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα είδη και να σταλούν στον δήμο Μάνδρας.

Τα δέματα εστάλησαν προχθές στην Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Μάνδρας, με σκοπό να παραδοθούν άμεσα στους πολίτες που τα έχουν ανάγκη, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου.

«Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στα μέλη, στους συγχωριανούς και στους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του Συλλόγου για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών άμεσης ανάγκης στην κίνηση αλληλεγγύης που διοργάνωσε προς τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής. Είμαστε ευγνώμονες για την προσφορά σας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Όλη η επικαιρότητα