Μουσική

Lady Gaga, The Weeknd και BTS νικητές των MTV VMAs 2020

Ακούστε το άρθρο

H Lady Gaga ήταν η μεγάλη νικήτρια στην τελετή απονομής των MTV Video Music Awards 2020, που διοργανώθηκε με αλλαγές της τελευταίας στιγμής λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και με υπαίθρια σόου σε διάφορες τοποθεσίες της Νέας Υόρκης χωρίς κοινό ή με περιορισμένο αριθμό θεατών. O Weeknd κέρδισε το κορυφαίο βραβείο της βραδιάς.

Και οι δύο καλλιτέχνες έστειλαν σημαντικά μηνύματα στους θεατές: «Φορέστε μάσκα» και «Δικαιοσύνη για τον Τζέικομπ Μπλέικ και τη Μπριόνα Τέιλορ» (τους δύο νεαρούς μαύρους που πυροβολήθηκαν από αστυνομικούς).

Η Lady Gaga κέρδισε πέντε βραβεία, μεταξύ άλλων στην κατηγορία Καλλιτέχνης της Χρονιάς και για το «Rain On Me», σε συνεργασία με την Αριάνα Γκράντε, βραβεύτηκε στις κατηγορίες Τραγούδι της Χρονιάς, Καλύτερη Συνεργασία και Καλύτερη Φωτογραφία. Η τραγουδίστρια εντυπωσίασε επί σκηνής με εννέα διαφορετικές εμφανίσεις που περιελάμβαναν και μάσκες προστασίας από τον κορωνοϊό.

Το super group της K-pop, οι BTS κέρδισαν τέσσερα βραβεία στις κατηγορίες Καλύτερο Συγκρότημα, Καλύτερο K-pop Βίντεο Κλιπ, Καλύτερο Ποπ Βίντεο Κλιπ και Καλύτερη Χορογραφία και ερμήνευσαν το νέο τους τραγούδι , το πρώτο σε αγγλικό στίχο με τίτλο «Dynamite».

Το κορυφαίο VMA, το βραβείο Βίντεο της Χρονιάς απέσπασε ο The Weeknd για την επιτυχία του «Blinding Lights».

Ο Καναδός τραγουδιστής έκανε αίσθηση με τη δυναμική ομιλία του κατά την παραλαβή του βραβείου Καλύτερο R&B Βίντεο Κλιπ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα