Sexy

Λάις Ριμπέιρο: Το εξωτικό μοντέλο από τη Βραζιλία θα βάλει «φωτιά» στις πασαρέλες της Victoria’s Secret

Ακούστε το άρθρο

Γεννήθηκε σε έναν κόσμο μακριά από τα λαμπερά φώτα της βιομηχανίας της μόδας, στην Τερεσίνα του Πιαουί και μεγάλωσε σε μια απομακρυσμένη αγροτική πόλη στη Βραζιλία, χωρίς να μπορεί ποτέ να φανταστεί τι της επιφύλασσε το μέλλον.

Είναι αδύνατο να μην παρατηρήσεις αμέσως την Λαΐς, που είναι 1.80 ύψος και πανέμορφη με κάθε τρόπο, η σταρ δεν είχε ξεχωρίσει στον χώρο της μόδας ως έφηβη, όπως τα περισσότερα μοντέλα.

Η παιδική φίλη της Λαΐς, Ιάρα Μελί της πρότεινε να πάει στην πασαρέλα, λόγω του ύψους και της ομορφιάς της, ωστόσο η ίδια δίσταζε, μέχρι που χρειάστηκε να βρει δουλειά.

Η μεγάλη της ευκαιρία, ήρθε σε έναν εθνικό διαγωνισμό και τότε η Λαΐς έπρεπε να πάρει τη δύσκολη απόφαση είτε να ξεκινήσει μία λαμπρή καριέρα στη μόδα ή να μείνει με την αγαπημένη της οικογένεια στη Βραζιλία.

Η ίδια είδε την καριέρα της να απογειώνεται στη Νέα Υόρκη και στα ντεφιλέ της Victoria’s Secret. Η Λάις Ριμπέιρο, η μελαχρινή καλλονή του διάσημου brand, δεν σταματά να εκπλήσσει τους followers της με τις πόζες και το αγαλμάτινο κορμί της.

Ποστάροντας στιγμιότυπα από πασαρέλες, όπου φορά εντυπωσιακά φτερά, αλλά και ενσταντανέ με σέξι μαγιό, το τοπ μόντελ θυμίζει επίγειο άγγελο που τρελαίνει τα αρσενικά. Τα χιλιάδες likes και τα σχόλια του κοινού της, το αποδεικνύουν περίτρανα άλλωστε!

Πηγή: lay-out.gr

Όλη η επικαιρότητα