Categories: Lifestyle

Λάκης Γαβαλάς: Σε ρόλο μοντέλου – Αποθεώθηκε σε επίδειξη μόδας στο Παρίσι

Share

Καλεσμένος της μεγαλύτερης σχολής μόδας του Παρισιού LISAA Mode Paris, ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε στο Παρίσι, έδωσε συμβουλές στους φοιτητές και πήρε μέρος σε επίδειξη μόδας για καλό σκοπό, κάνοντας πάνω από 500 άτομα να τον αποθεώσουν μέσα στην επιβλητική αίθουσα του Hôtel de Ville (του κεντρικού δημαρχείου του Παρισιού).

Με αφορμή μία έρευνα για τη σεξουαλική ζωή των ανθρώπων άνω των 60, ο γαλλικός σύλλογος Petits Frères des Pauvres προκειμένου να μιλήσει για την καταπολέμηση των ηλικιακών διακρίσεων (ageism), ανέθεσε στη LISAA (L’Institut Supérieur des Arts Appliqués), να ετοιμάσει ένα show. Άνθρωποι άνω των 60 περπάτησαν στο ντεφιλέ με δημιουργίες των φοιτητών της από ανακυκλώσιμα υλικά, βάζοντας επίσης στο επίκεντρο το θέμα του sustainability.

Ο Λάκης Γαβαλάς, στήριξε την προσπάθεια ως ambassador της βραδιάς και περπάτησε φορώντας μία δημιουργία αριστούχου φοιτήτριας.

Ο ίδιος έκλεψε την παράσταση τραβώντας τα βλέμματα των δημοσιογράφων και των φωτογράφων από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία, καθώς και των επαγγελματιών από τον χώρο της Γαλλικής Μόδας που τον συνεχάρησαν μετά την ολοκλήρωση του show.

Μία ημέρα νωρίτερα, είχε προηγηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του στην Galerie Negropontes, στην καρδιά του Παρισιού. Εκεί, σε μία κατάμεστη αίθουσα, ο Λάκης Γαβαλάς υπέγραψε την αυτοβιογραφία του “Λάκης Γαβαλάς Loaded” (εκδόσεις ΆΓΚΥΡΑ) καλεσμένος του ελληνογαλλικού συλλόγους Greek Paris. Γάλλοι, Έλληνες και φιλέλληνες βρέθηκαν στην βραδιά, ενώ εκπρόσωποι από την ελληνική και κυπριακή πρεσβεία βρέθηκαν για να τον στηρίξουν με την παρουσία τους.

Κάνοντας κι ένα πέρασμα για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις από τον Οίκο Hermès, ο Λάκης Γαβαλάς, για μία ακόμα φορά έλαμψε στο Παρίσι και ετοιμάζει νέα πλάνα στην πόλη του Φωτός.