Χωρίς κατηγορία

Λακωνία: Τραγωδία σε σπίτι της Σπάρτης

sparti.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ο άτυχος 65χρονος είχε να δώσει σημάδια ζωής από την Τρίτη (26-03-2013). Στο σπίτι του Όθωνος Αμαλίας 124 διέμενε με την κατάκοιτη μητέρα του, την οποία φρόντιζε. Χθες το βράδυ (27-03-2013) χτύπησε το κουδούνι νεαρή γυναίκα. Όταν δεν της άνοιξαν την πόρτα και δεν έπαιρνε απάντηση στα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα που έκανε, ενημέρωσε τους γείτονες οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία.

Σύντομα διαπιστώθηκε ότι τα φώτα του σπιτιού ήταν σβηστά, η τηλεόραση ανοικτή, το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ και το κινητό τηλέφωνο του 65χρονου καλούσε. Ο διοικητής Ασφαλείας Σπάρτης καλεί αδειούχο κλειδαρά ο οποίος ανοίγει την πόρτα.

Οι Αστυνομικοί, στις 22.00 το βράδυ μπαίνοντας στο σπίτι αντικρύζουν τη γερόντισσα ζωντανή αλλά εμφανώς καταβεβλημένη να κάθεται σε πολυθρόνα. Στο διάδρομο του σπιτιού πεσμένος μπρούμητα, ημίγυμνος ο 65χρονος.

Όπως είπαν περίοικοι που γνώριζαν καλά μητέρα και γιό, ο άτυχος άντρας είχε προβλήματα με την καρδιά του. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες είχε παραπονεθεί αλλά παρ’ όλα αυτά εθεάθη στο Δικαστήριο Σπάρτης μάλλον για υπόθεσή του.

Στην τελευταία του ανάρτηση στο facebook ο 65χρονος έγραφε: ”meta to emfragma…!!!!!!thn exw dei diaforetika….xalara….pleon…mono gia parti mou… xaxaxa….!!!! kai se opoion aresw..!!!!!!!!!

Η γερόντισσα μάνα του,την οποία και φρόντιζε χρόνια τώρα, έπασχε από ζάχαρο και άνοια και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σπάρτης με ασθενοφόρο.

πηγή:newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα