Ελλάδα

Λαμία: Σε σοβαρή κατάσταση μωρό μετά από κατάποση ναρκωτικού χαπιού

Ακούστε το άρθρο

Στον εισαγγελέα Λαμίας οδηγείται μια 17χρονη μητέρα και ο 23χρονος σύντροφός της από το Αυλάκι της Στυλίδας, με βαριές κατηγορίες, καθώς το 18 μηνών παιδί της νεαρής νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά από κατάποση ναρκωτικού χαπιού.

Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν την ύπαρξη ναρκωτικής ουσίας και στη συνέχεια ότι του είχε χορηγηθεί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ναρκωτικό χάπι.

Το παιδί λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης μεταφέρεται στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», ενώ οι γιατροί του νοσοκομείου της Λαμίας ενημερώνουν για το γεγονός την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας σε έρευνα στο σπίτι του ζευγαριού, όπου διαμένουν η 17χρονη, τα τρία παιδιά της -όλα διαφορετικού πατρός, η μητέρα της και ο 23χρονος εντόπισαν μικροποσότητες ναρκωτικών και χάπια μεταξύ των οποίων και χάπια με δραστική ουσία ίδια με αυτή που εντοπίστηκε στο 18μηνο μωρό.

Η μητέρα ισχυρίστηκε ότι τα χάπια ήταν τοποθετημένα σε σημείο που δεν μπορούσε να τα φτάσει το παιδί της.

Αντίθετα, η μητέρα της 17χρονης είπε στους αστυνομικούς ότι «το μωρό ήταν ανήσυχο» και ότι το χάπι «τού το χορήγησε ο 23χρονος για να τον αφήσει ήσυχο να κοιμηθεί».

Η 17χρονη μητέρα και ο 23χρονος σύντροφος της, που είναι χρήστης ναρκωτικών, αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα