Αθλητισμός

«Λάμψη» στον Πύργο από το WABBA WORLD HELLAS ΚΥΠΕΛΛΟ 2017

Μετά από πολλά χρόνια είχαμε χθες στην Hλεία και συγκριμένα στον Πύργο, στο χώρο του συνεδριακού κέντρου της περιφερικής ενότητας (πρώην Νομαρχία) την  κορυφαία εκδήλωση BODY BUILDING με την ονομασία WABBA WORLD HELLAS ΚΥΠΕΛΛΟ 2017.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν αθλητές της σωματικής διάπλασης από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Οι διαγωνιζόμενοι που θεωρούνται εκ των κορυφαίων της χώρας μας, ανέβηκαν στην σκηνή πρώτα όλοι μαζί για να … συστηθούν στους θεατές και μετά ανά κατηγορία, ενώ ακολούθως οι κριτές ανάλογα με τους κανόνες του αθλήματος ανέδειξαν τους νικητές.

Να τονιστεί ότι οι αθλητές της σωματικής διάπλασης (body building) κρίνονται μέσα από τις λεγόμενες «κόντρες» (comparison) και το ατομικό πoζάρισμα με συνοδεία μουσικής υπόκρισης της επιλογής τους.

Οι κριτές να σημειωθεί ότι βαθμολογούν την σωστή εμφάνιση, διάθεση και σκηνική παρουσία με κύριο ρολό να παίζει η μυικότητα, η ποιότητα δέρματος και το σωστό posing .

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και τέσσερις αθλητές από την Ηλεία, και συγκεκριμένα οι Χρήστος Παπαδόπουλος, που ήταν στην δυσκολότερη και ποιο επίπονη κατηγορία, την υψηλή, και οι Χαράλαμπος Κακολύρης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος και Κωνσταντίνα Καλούδη, που ήταν και η μοναδική εκπρόσωπος του γυναικείου φύλλου.

Όλη η επικαιρότητα