Ηλεία

Λαντζόι: Κηδεύτηκε ο Γ. Παπαγεωργίου, αδερφός του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας

Κηδεύτηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο Γιάννης Παπαγεωργίου, αδερφός του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Αντιστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος ε.α. , Βασίλη Παπαγεωργίου.

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Λαντζοΐου προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους Γιάννη Παπαγεωργίου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή χτυπημένος από την επάρατη νόσο, μόλις στα 68 του χρόνια.

Αρκετός κόσμος ξεκίνησε να συγκεντρώνεται έξω από την εκκλησία αρκετή ώρα πριν το μυστήριο, θυμώμενοι καλές στιγμές με τον πρόωρα χαμένο Γιάννη. Τη νεκρώσιμο ακολουθία τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος μαζί με τους ιερείς του χωριού.

Κατά τη διάρκεια της ακολουθίας τηρήθηκαν στο εσωτερικό του Ιερού Ναού τα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό, όπως έχει ορίσει η κυβέρνηση. Από το πλάι του δε θα μπορούσε να λείπει ο αδερφός του και Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου.

Το παρόν στην ακολουθία προκειμένου να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους έδωσαν ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης, ο Συντονιστής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων, Υποστράτηγος Γιάννης Πετρούτσος, ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Δυτικής Ελλάδας, Αρχιπύραρχος Νίκος Ρουμελιώτης, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας, Πύραρχος Βασίλης Σολδάτος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Παναγιώτης Μάνδαλος, ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, οι Δήμαρχοι Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος και Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος, η πολιτευτής της ΝΔ Μαριάννα Σταθοπούλου, οι αντιδήμαρχοι Πύργου Γιάννης Αργυρόπουλος και Νίκος Κοτσώνης, ο Διευθυντής γραφείου του Δημάρχου Πύργου Γιώργος Καραστέργιος, αρκετοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και δεκάδες φίλοι και γνωστοί του θανόντα.

Κατά την ολοκλήρωση της νεκρώσιμης ακολουθίας, ο αδερφός του θανόντα Βασίλης Παπαγεωργίου με ένα σύντομο λόγο εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κόσμο που ήρθε να αποχαιρετίσει τον αδερφό του παρά τις δύσκολες συνθήκες που διανύει η χώρα με τον κορωνοϊό και οι οποίες δεν επιτρέπουν την τέλεση οποιαδήποτε τελετής με συνωστισμό ατόμων.

Όλη η επικαιρότητα