Ελλάδα

Λάρισα: Αλβανός συνελήφθη για φόνο που διέπραξε πριν 21 χρόνια!

Ακούστε το άρθρο

Κατάφερε να κρύβεται επί 21 ολόκληρα χρόνια και μάλιστα χωρίς να εγκαταλείψει ούτε για μια ημέρα το ελληνικό έδαφος, ένας 47χρονος Αλβανός που είχε δολοφονήσει εν ψυχρώ έναν συμπατριώτη του σε περιοχή της Αττικής. Μάλιστα, δεν είχε επιχειρήσει να πάει στην πατρίδα του.

Κι αυτό γιατί οι αρχές της Αλβανίας είχαν εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψής του για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, καθώς είχαν ενημερωθεί από τις αντίστοιχες ελληνικές ότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Πρωτοδικείου Αθηνών.

Όπως αποδείχθηκε, ο δολοφόνος κρυβόταν τελευταία στη Λάρισα, όπου συνελήφθη, σήμερα το πρωί της Τετάρτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Ήταν ξημερώματα της 15ης Μαρτίου 1996, όταν ο 26χρονος –τότε- δράστης- είχε καυγαδίσει με έναν 46χρονο ομοεθνή του και τον είχε χτυπήσει αλλεπάλληλες φορές με ένα γεωργικό εργαλείο σε διάφορα σημεία του σώματός του, προκαλώντας τον θάνατό του.

Μετά τη σύλληψή του, ο 47χρονος αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας που διέταξε τον εγκλεισμό του στις φυλακές της πόλης.

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα