Αθλητισμός

Η Λάρισα παρουσίασε τον Ολλανδό Πάους ως νέο τεχνικό της

Το νέο της προπονητή, Αντρέ Πάους, παρουσίασε τη Δευτέρα η ΑΕΛ και παράλληλα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ηλία Φυντάνη σε ρόλο τεχνικού διευθυντή.

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Ολλανδού προπονητή:

«Είμαι ευτυχισμένος και ευγνώμων που είμαι προπονητής στην ΑΕΛ. Είναι τιμή να είμαι προπονητής σε αυτό το κλαμπ που πήρε το πρωτάθλημα το 1988 και δύο φορές το Κύπελλο Ελλάδας.

Ελπίζω να καταλάβω το κλαμπ και να γνωρίσω τους παίκτες. Ο κύριος στόχος είναι να παραμείνουμε στη Σούπερ Λιγκ αυτή την περίοδο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και έχουμε πολλά να κάνουμε. Όχι μόνο φέτος αλλά και την επόμενη σεζόν.

Άκουσα και το πλάνο του προέδρου και ελπίζω να βοηθήσω στην ανάπτυξή του. Ο σκοπός είναι να αναπτύξω το σωματείο, την ομάδα. Και την ομάδα την ίδια και τους παίκτες ατομικά. Πρέπει να αναπτύξουμε ατομικά τους παίκτες. Αυτό βοηθά πολύ την ομάδα.

Πρέπει να φτάσουμε σε υψηλό επίπεδο. Και στο τέλος της ημέρας αυτό είναι καλό για την ομάδα, τους παίκτες, τον πρόεδρο,τους οπαδούς και εμένα τον ίδιο. Ελπίζω να κερδίσω το πρώτο μου παιχνίδι μεθαύριο (σ.σ. εναντίον του Αστέρα Τρίπολης).

Θέλω να ξεκινήσω θετικά σε αυτή την ιστορική ομάδα. Να καταφέρω όλους τους στόχους που έχουμε. Δεν με ενδιαφέρει το επόμενο βήμα. Έχω εστιάσει στην δουλειά μου εδώ.

Είναι πολύ σημαντικό ότι όλοι πρέπει να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο. Ειδικά ότι πρέπει οι παίκτες να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα