Categories: Ελλάδα

Λάρισα: Το τελευταίο αντίο σήμερα στη 19χρονη ναυτική δόκιμο

Share

Το τελευταίο «αντίο» στη Θάλεια Κορδαμπάλου λένε στη Λάρισα σήμερα στη μία το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι της ναυτικής δοκίμου που έχασε την ζωή της σε εκπαιδευτικό ταξίδι με την κηδεία της να γίνεται στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου.

H Λάρισα έχει βυθιστεί στο πένθος από τον αναπάντεχο χαμός της 19χρονης, η σορός της οποίας έφτασε χθες στην πόλη με το C-13o από την Ιταλία και κατευθύνθηκε προς στο σπίτι της στη συνοικία Παπασταύρου.

Οι γονείς της είναι απαρηγόρητοι καιν δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το παιδί τους έφυγε από τη ζωή από τη μια στιγμή στην άλλη.

Η κηδεία θα τελεστεί στη μία στο μεσημέρι, ωστόσο η σορός του κοριτσιού θα βρίσκεται στην εκκλησία μια ώρα νωρίτερα προκειμένου φίλοι και συγγενείς να πουν το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη τους Θάλεια.

Στη Λάρισα θα φτάσουν ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας, όπως επίσης και συμμαθητές της 19χρονης Θάλειας από τη Σχολή.

Παράλληλα, θα αποδοθούν οι προβλεπόμενες τιμές από στρατιωτικά αγήματα.

Tην ίδια ώρα συνεχίζεται το θρίλερ με τα ακριβή αίτια θανάτου του κοριτσιού, καθώς ακόμα δεν έχουν ενημερωθεί οι γονείς της από τις ιταλικές αρχές για τους παράγοντες έκοψαν τόσο πρόωρα το νήμα της ζωής της 19χρονης σπουδάστριας της σχολής Ναυτικών Δοκίμων.