Ελλάδα

Λασίθι: Σημειώματα είχαν αφήσει οι 2 αστυνομικοί που βρέθηκαν απαγχονισμένοι

Οι δύο υπηρετούντες στην ΕΛΑΣ βρέθηκαν νεκροί με διαφορά μίας ώρας, ενώ όλα συγκλίνουν ότι τα δύο τραγικά περιστατικά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.
Ακούστε το άρθρο

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη διπλή τραγωδία στο Λασίθι. Δύο αστυνομικοί, ηλικίας 34 και 35 ετών, αντίστοιχα, αυτοκτόνησαν μέσα σε διάστημα μίας ώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, και οι δύο αστυνομικοί που απαγχονίστηκαν στο Λασίθι, άφησαν πίσω τους σημειώματα πριν προχωρήσουν στο απονενοημένο διάβημα.

Ο ένας αστυνομικός έβαλε τέλος στη ζωή του στη θέση Καλό Χωριό και ο δεύτερος σε περιοχή της Σητείας.

Ο πρώτος, ο οποίος ήταν παντρεμένος χωρίς παιδιά και είχε καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, είχε έλθει με μετάθεση για να υπηρετήσει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λασιθίου, στον Άγιο Νικόλαο. Ο 34χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο Καλό Χωριό, με τους συναδέλφους του να κάνουν λόγο για μία ήρεμη προσωπικότητα. Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, ήταν εκείνος που έκανε έρευνες με τη συνοδεία ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου.

Ο δεύτερος αστυνομικός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες υπηρετούσε στην Αττική, ήταν άγαμος. Είχε αναρρωτική άδεια και είχε κατέβει για διακοπές στη Σητεία, ενώ βρέθηκε απαγχονισμένος σε χωράφι στην περιοχή Εσταυρωμένος κάτω από μία ελιά.

Οι δύο υπηρετούντες στην ΕΛΑΣ βρέθηκαν νεκροί με διαφορά μίας ώρας, ενώ όλα συγκλίνουν ότι τα δύο τραγικά περιστατικά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Όπως τονίζει το newsit.gr προανάκριση για τα αίτια διενεργούν το Α.Τ. Σητείας και το Α.Τ. Αγίου Νικολάου.

Όλη η επικαιρότητα