Αθλητισμός

«Λάθος ν’ αφήσουμε τον Τζόκοβιτς να παίξει ανεμβολίαστος στη Ρώμη», δηλώνει ο πρόεδρος της ιταλικής Ολυμπιακής επιτροπής

Ο Τζοβάνι Μαλαγκό διαφωνεί με την παρουσία του ανεμβολίαστου Νόβακ Τζόκοβιτς στο τουρνουά της Ρώμης
Ακούστε το άρθρο

Κάθετα αντίθετος με την συμμετοχή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Rome Open (2-15/5) είναι ο πρόεδρος της ιταλικής Ολυμπιακής επιτροπής Τζοβάνι Μαλαγκό.

Πρόσφατα η υφυπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βαλέντίνα Βετσάλι, είναι ανάψει το “πράσινο φως” για την συμμετοχή του ανεμβολίαστου Σέρβου τονίζοντας ότι δεν είναι απαραίτητο να έχει «πράσινο πιστοποιητικό» για να αγωνιστεί!

Ο πρόεδρος της Ολυμπιακής επιτροπής της Ιταλίας διαφώνησε ανοιχτά με την προοπτική να δει τον ανεμβολίαστο Νόλε να παίζει στην Ρώμη και εξήγησε και τους λόγους.

«Αν είναι σωστό για τον Τζόκοβιτς να συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά τένις στη Ρώμη; Απολύτως όχι. Είναι λάθος το μήνυμά του. Λαμβάνω e-mail κάθε μέρα από μητέρες και πατέρες που έχουν τρελαθεί με το γεγονός ότι τα παιδιά τους δεν μπορούν να αθληθούν λόγω των κανόνων με το πράσινο πιστοποιητικό.

Πείτε μου πώς μπορούμε να πούμε σε αυτούς τους ανθρώπους ότι υπάρχει νόμος του κράτους που εμποδίζει τα παιδιά τους να αθλούνται και αντ’ αυτού το επιτρέπει σε όσους έρχονται από το εξωτερικό», είπε για το θέμα.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

Όλη η επικαιρότητα