Μουσική

Λαβέλ Φα: Το συγκρότημα του Πυργιώτη, Σωκράτη Αγγελή σε ένα video clip-παραμύθι

Ακούστε το άρθρο

Το τραγούδι “Εραστές” του νέου συγκροτήματος “Λαβέλ Φα” κυκλοφορεί από τον Ιούνιο στο διαδίκτυο!

Οι “Λαβέλ Φα” είναι ένα καινουριο, νεανικό συγκρότημα που αποτελείται από τον Πυργιώτη, Σωκράτη Αγγελή και την Ηλιάνθη Παπαρρίζου.

Στο τραγούδι “Εραστές”, στίχους και μουσική έχει γράψει ο Σωκράτης Αγγελής, ενώ την ενορχήστρωση έχει κάνει ο Σπύρος Κόκκινος.

Το video clip έχει σκηνοθετήσει ο Αλέξανδρος Χαντζής (γνωστός για τις βραβευμένες μικρού μήκους ταινίες “Τσέλσι-Μπαρτσελόνα” και “Θα πάρω μια βαθιά ανάσα και θα σου πω”), ενώ την διεύθυνση φωτογραφίας και το μοντάζ έχει κάνει ο Θοδωρής Ποπέσκου.

Το σενάριο, το οποίο έχει γράψει ο Αλέξανδος Χαντζής μαζί με το συγκρότημα, βασίζεται σε ένα καθημερινό περιστατικό. Η απώλεια ενός φουλαριού και η προσπάθεια ενός άντρα να το παραδώσει πίσω στην κάτοχό του, οδηγεί σε μια αστεία και πολύχρωμη βόλτα στα στενά της Παλιάς Πόλης του Ναυπλίου. Τα πράγματα βέβαια ποτέ δεν είναι όπως φαινονται και οι εκπλήξεις έρχονται πάντα στο τέλος. Θα καταφέρει να την βρει και να της το δώσει πίσω;

Στο video clip πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Μιχάλης Οικονόμου (τιμημένος το 2010 με το θεατρικό Βραβείο Χορν, αλλά και γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από την σειρά “Άγρια Παιδιά” και από τις διαφημίσεις του stoiximan.gr) και η Ειρήνη Φαναριώτη (γνωστή στο θεατρικό κοινό από την παράσταση “Η Μεγάλη Χίμαιρα” του Δημήτρη Τάρλοου καθώς και από τις επιτυχημένες παραστάσεις “Μεγάλοι Δρόμοι”, “Ο κύριος του Τζακ” κ.ά.  στο Θέατρο του Νέου Κόσμου).

Όλη η επικαιρότητα