Αχαϊα Ηλεία

Λεχαινά: Έκλεψε ΙΧ και αναστάτωσε το… σύμπαν!

Ακούστε το άρθρο

Όλα… τα έκανε ένα νεαρό άτομο από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, με… αφετηρία τα Λεχαινά και τερματισμό την Κ. Αχαΐα, όπου και συνελήφθη.

Την Παρασκευή το μεσημέρι έκλεψε προσωρινά σταθμευμένο αυτοκίνητο από τα Λεχαινά, μέσα στο οποίο υπήρχαν  φορητός υπολογιστής και κινητό τηλέφωνο συνολικής αξίας 1.600 ευρώ, αλλά  και χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα της
γυναίκας οδηγού.

Το Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ενημέρωσε για την κλοπή το Τμήμα Ασφαλείας Δυτ. Αχαΐας και λίγο αργότερα ο δράστης εντοπίζονταν να κινείται με το κλεμμένο όχημα στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας.

Οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε, αλλά αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα με το κλεμμένο πάντα αυτοκίνητο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στο οποίο κινούνταν οι αστυνομικοί με το περιπολικό και επιχείρησε να τους εμβολίσει.  Ο  δράστης, εγκατέλειψε το κλεμμένο αυτοκίνητο σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας και τράπηκε σε φυγή πεζός.

Λίγο αργότερα τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν, ενώ  βρήκαν και κατάσχεσαν το κλεμμένο αυτοκίνητο και τον φορητό υπολογιστή.

Σε σωματική έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί στον δράστη, βρήκαν στην
κατοχή του και κατάσχεσαν το χρηματικό ποσό των 95 ευρώ, ενώ σε σημείο
κοντά στον τόπο της  σύλληψής του, εντοπίστηκε και το κινητό τηλέφωνο της ιδιοκτήτριας του αυτοκινήτου.

Εκτός όλων αυτών, ο δράστης δεν… είχε και άδεια και δίπλωμα οδήγησης.

Εναντίον του, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών.

Χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ αυτοκίνητο και αντικείμενα αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου.

Όλη η επικαιρότητα