Ηλεία

Λεχαινά: Μία εκπληκτική συναυλία από την Φιλαρμονική

Ερμήνευσαν ο Ανδρέας Καλλιβωκάς, που έκανε την τελευταία του εμφάνιση με την Φιλαρμονική Λεχαινών και για το λόγο αυτό τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά του στην Φιλαρμονική και η Ανθούλα Βυθούλκα που κατέπληξε με τις ερμηνείες της και έδειξε ότι το μέλλον της ανήκει.. 
Ακούστε το άρθρο

Μια, ακόμα εκπληκτική συναυλία πραγματοποίησε στις 29 Δεκεμβρίου ή Φιλαρμονική Λεχαινών στο κατάμεστο πολιτιστικό κέντρο ΑΣΤΡΟΝ στα Λεχαινά ερμηνεύοντας κλασσικά αλλά και χριστουγεννιάτικα τραγούδια..

Η βραδιά άνοιξε με τους ήχους του te Deum και το πρώτο μέρος συνεχίστηκε με Fanfara Sambeasy από το Σύνολο Κρουστών της Φιλαρμονικής Λεχαινών, AIDA από το Κουιντέτο Χάλκινων Πνευστών της Φιλαρμονικής Λεχαινών, το The Second Waltz  του Σοστακόβιτς, το Hallelujah , η εισαγωγή από το Nabucco, το My Way , το   Amigos Para Siempre, το Funiculi Funicula και το Con te Partiro και στο Β μέρος  τα All I Want for Christmas Is You, Ukrainian Bell Carol,  White Christmas ,Frosty the Snow Man, Jingle Bell Rock,Rudolph the Red Noised, Κάλαντα Πρωτοχρονιάς, Radetzky March  και Πάει ο Παλιός ο Χρόνος.

Ερμήνευσαν ο Ανδρέας Καλλιβωκάς, που έκανε την τελευταία του εμφάνιση με την Φιλαρμονική Λεχαινών και για το λόγο αυτό τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά του στην Φιλαρμονική και η Ανθούλα Βυθούλκα που κατέπληξε με τις ερμηνείες της και έδειξε ότι το μέλλον της ανήκει.. 

Στη διεύθυνση της μπάντας των 50 μουσικών, ήταν ο Αρχιμουσικός Ευρυσθένης Χατζηγιάννης που έχει απογειώσει την μπάντα από τότε που ανέλαβε πριν 6 χρόνια , έχει ανεβάσει πολύ το μουσικό επίπεδο και  πλέον είναι καταξιωμένη  η Φιλαρμονική Λεχαινών , σαν μια από τις καλύτερες στην Ελλάδα

Στην αρχή της εκδήλωσης και μέσα, σε πολύ φορτισμένη συναισθηματικά, ατμόσφαιρα βραβεύτηκε η παλιά πρόεδρος της Φιλαρμονικής Λεχαινών κυρία Αικατερίνη Πούλου, για την μεγάλη της προσφορά αλλά και για την διαρκή στήριξη της στη Φιλαρμονική όλα τα χρόνια, ακόμα και τότε που δεν ήταν στο Συμβούλιο. Η Φιλαρμονική Λεχαινών με την κίνηση της αυτή, απέδειξε για μια, ακόμα φορά, ότι δεν ξεχνά αυτούς που δούλεψαν σε δύσκολους καιρούς για να την κάνουν μεγάλη άλλωστε οι παλαιότεροι πρόεδροι αποτελούν μέρος της Ιστορίας του Συλλόγου..

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι ιερείς του ιερού ναού Εισοδιων Θεοτόκου  Λεχαινών και Αγίου Νικολάου Πύργου οι βουλευτές Ανδρέας Νικολακόπουλος, Διονύσης Καλαματιανός, Μιχάλης Κατερίνης , εκπρόσωπος της Κας Αυγερινοπούλου,  ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας , ο πρώην Υπουργός κ. Βασίλης Κοντογιαννόπουλος, τα στελέχη του Σύριζα   Γιώργος Παναγιωτόπουλος και Αννίτα Λάκκα , οι Αντιδήμαρχοι  Γεωργία Κακαλέτρη και Διονύσιος Κεκατος , ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λεχαινών Σάκης Παναγιώτας , πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι , η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών κα Αθηνά Κονταλή ,εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου που κατέκλυσε ασφυκτικά το ΑΣΤΡΟΝ και δημιούργησαν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

Η Φιλαρμονική Λεχαινών συνεχίζει τις δράσεις της και το 2023 με εμφανίσεις στο Μεσολόγγι τον Απρίλιο , στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τον Μάϊο και πολλές συναυλίες και συνεργασίες με μεγάλα ονόματα που θα ανακοινωθούν με λεπτομέρειες αργότερα

Όλη η επικαιρότητα