Ηλεία

Λεχαινά: Δέντρο της Αγάπης και της Ελπίδας

Ακούστε το άρθρο

Το δένδρο της Αγάπης και της Ελπίδας έλαμψε χθες στα Λεχαινά και φώτισε τις καρδιές των μικρών παιδιών που βρέθηκαν στην πλατεία Αγ. Δημητρίου.

Άνοιξε η αυλαία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων  στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης. Χθες λίγο μετά τις 18.00 στο Παραμυθοχώρι στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου Λεχαινών πραγματοποιήθηκε  η Έναρξη των Χριστούγεννιατικων Εκδηλώσεων εκδήλωσε που στέφθηκε με επιτυχία. O  Όμιλος Εθιμοτοπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών διασκέδασε τους μικρούς φίλους με κλόουν, μικροί και μεγάλοι γεύτηκαν λουκουμάδες ενώ στον ουρανό ταξίδεψαν φανάρια ευχών.

Ακολούθησε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου, παρουσία του δημάρχου Γιάννη Λέντζα, του περιφερειακού συμβούλου κ. Χρήστου Μπιλίρη και του  προέδρου του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Βαρβαρέσου,

O δήμαρχος Γιάννης Λέντζας και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Χρ. Μπιλίρης με τον πρόεδρο της ΔΕ Λεχαινών κ. Σάκη Παναγιωτάρα υποδέχθηκαν τον κόσμο στην στολισμένη πλατεία στα Λεχαινά

Την ωραία αυτή βραδιά πλαισίωσε και η Φιλαρμονική Λεχαινών με υπέροχες μελωδίες και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.  Μικροί και μεγάλοι ήταν εκεί για να απολαύσουν τα υπέροχα happening.

Η Φιλαρμονική ήταν εκεί με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες

Ο Δήμος έχει προγραμματίσει μια σειρά από Χριστουγεννιάτικα δρώμενα, σε όλο τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Μοναδικές ευχάριστες χριστουγεννιάτικες στιγμές περιμένουν μικρούς και μεγάλους στα μαγικά Χριστουγεννιάτικα χωριά, αλλά και πολλά παιχνίδια με φουσκωτά, καλλιτεχνικές δραστηριότητες, μουσική και χορός. Ο Δήμος μαζί με τους πολιτιστικούς συλλόγους των πόλεων και τους προέδρους των κοινοτήτων έχουν στόχο να μετατρέψουν αυτά τα Χριστούγεννα στα πιο μαγικά.

Το δένδρο φωτίζει τα Χριστουγεννιάτικα Λεχαινά

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κάνει μια τιτάνια προσπάθεια, δεδομένου της ελλείψεως εργατικού δυναμικού και της δεινής οικονομικής κατάστασης του Δήμου, μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς, να στολίσουν όλα τα χωριά του Δήμου.

Το Διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου Εθιμοτοπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών απευθύνει θερμές ευχαριστίες στον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης και στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας

Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή των παιδιών

Όλη η επικαιρότητα