Ηλεία

Λεχαινά: Η 38χρονη Σουρή Έλενα πέτυχε το στόχο της – Πανελλήνια πρωτιά από το ΕΠΑΛ

Ακούστε το άρθρο

Πανελλήνια πρωτιά από το ΕΠΑΛ Λεχαινών, πρωτιά που κάνει περήφανούς εκπαιδευτικούς και μαθητές. Πέρασε στην πρώτη της επιλογή που είναι το Πανεπιστήμιο Πατρών στη Σχολή Διοίκηση Επιχειρήσεων και μάλιστα 1η από τους μαθητές των ΕΠΑ.Λ…

Επέστρεψε στα θρανία μετά από περίπου 20 χρόνια που είχε τελειώσει το Γενικό Λύκειο. Είναι παντρεμένη με οικογενειακές υποχρεώσεις και  φοίτησε στον Τομέα Οικονομίας και Διοίκησης στην Ειδικότητα Υπαλλήλων Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών τα δύο τελευταία χρόνια. Παρακολουθούσε καθημερινά μόνο τα μαθήματα της ειδικότητας και ενώ στην αρχή στόχος της ήταν η λήψη του πτυχίου με την προτροπή των εκπαιδευτικών και του σχολείου αποφάσισε να συμμετάσχει στις Πανελλαδικές Εξετάσεις όπου στα μαθήματα της ειδικότητας έγγραψε άριστα. Η επιτυχία της οφείλετε στην ίδια και τους καθηγητές της αφού δεν παρακολούθησε κανένα φροντιστηριακό μάθημα παρά μόνο τα μαθήματα του σχολείου.

“Κυνήγησα
το όνειρό μου”

Η κ. Σουρή Έλενα του Ζήσιμου δήλωσε στην «Πατρίς»:«Ο καθένας μας μπορεί να κυνηγήσει τα όνειρα του, αυτό έκανα και εγώ παρόλο που στην αρχή όλο αυτό μου φαινόταν αδύνατο, λόγο του ότι έχω οικογένεια, σπίτι ,υποχρεώσεις και αρκετά χρόνια που είχα τελειώσει το λύκειο. Η επιτυχία αυτή με δικαίωσε νιώθω πολύ χαρούμενη.

Φυσικά είχα δίπλα μου ανθρώπους που με στήριξαν καθώς, τους καθηγητές μου και το σχολείο μου το 1ο ΕΠΑ.Λ. Λεχαινών τους οποίους ευχαριστώ πολύ που με βοήθησαν να πετύχω και να πραγματοποιήσω το όνειρο μου.»

Όλη η επικαιρότητα