Ηλεία

Λεχαινά: Οικογένεια με παράδοση στις…πρωτιές – 19.394 μόρια πέτυχε ο Δημ. Πανταζόπουλος

Το 2009 η αδελφή του με 18520 μόρια εισέρχεται στην ΣΣΑΣ (Κτηνιατρικό), το 2011 η δεύτερη αδελφή του με 19560 μόρια πετυχαίνει την εισαγωγή της στο τμήμα Βιολογίας. Τώρα ήταν η σειρά του: ο Δημήτρης Πανταζόπουλος από το ΓΕΛ Λεχαινών πέτυχε 19.394 μόρια (τομέας Θετικών σπουδών) και το όνειρό του αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα.

«Έχουμε καλές σχέσεις με τις εξετάσεις» λέει χαμογελώντας ο Δημήτρης που έχει αποβάλλει πια το άγχος των εξετάσεων και της βαθμολογίας. Τα μόρια που πέτυχε είναι αρκετά για την Σχολή Ικάρων, το όνειρό του.

Δίπλα του ικανοποιημένοι και συγκινημένοι οι γονείς του κ.Βασίλης (συνταξιούχος της Πυροσβεστικής ) και η κ. Δήμητρα. Οι αδελφές του τον συνεχάρησαν για την πρωτιά του «και η παράδοση της οικογένειας συνεχίζεται»

«Ό, τι πέτυχα το πέτυχα με πολύ δουλειά, σκληρή δουλειά, πολλές θυσίες  και πολύ κόπο. Στόχος μου είναι να πραγματοποιήσω το όνειρό μου που είναι η Σχολή Ικάρων. Στερήθηκα κάποια πράγματα για να φθάσω σε αυτή την υψηλή βαθμολογία και αισθάνομαι απόλυτα ικανοποιημένος. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους καθηγητές μου και ιδιαίτερα δύο καλούς μου φίλους τους Κώστα Σωτηρόπουλο και Διονύση Αλεβιζόπουλο», δήλωσε στην «Πατρίς» ο Δημήτρης που δικαιούται λίγες μέρες χαλάρωσης.

Όλη η επικαιρότητα