Ηλεία

Λευκοχώρι- Αθ. Δρούλιας: «Ζητάμε συνέχιση αστυνόμευσης»

Ακούστε το άρθρο

Δύο νέα κρούσματα διαρρήξεων σημειώθηκαν τις τελευταίες δύο μέρες στο Λευκοχώρι. Άγνωστοι μπήκαν σε σπίτια στο κέντρο του χωριού και στην μια περίπτωση αφαίρεσαν ποδήλατο και στην άλλη τις…κότες και τα λεμόνια!

Το απόγευμα του Σαββάτου συνεδρίασε το Τοπικό Συμβούλιο του Λευκοχωρίου με τον πρόεδρό του Αθανάσιο Δρούλια, να φέρνει προς συζήτηση, το θέμα της συνέχισης της αστυνόμευσης και της προστασίας τόσο της έννομης τάξης όσο και των περιουσιών των κατοίκων του Λευκοχωρίου. Η απόφαση για συνέχιση της αστυνόμευσης  ήταν ομόφωνη.

Ο πρόεδρος Θανάσης Δρούλιας δήλωσε στην «Πατρίς»:

«Εγώ ο ίδιος ζήτησα από τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας κ. Παναγιώτη Μάνταλο την αστυνόμευση του χωριού γιατί τα περιστατικά των κλοπών και των διαρρήξεων είναι πάρα πολλά. Η αστυνομία πρέπει να κάνει αισθητή την παρουσία της στο χωριό μας. Ευχαριστώ τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου αλλά και την μεγάλη πλειοψηφία του χωριού. Το ατυχές περιστατικό με τον ΑμΕΑ συμπολίτη μας πήρε δυστυχώς μεγάλες διαστάσεις.  Οι αστυνομικοί ζήτησαν αμέσως συγγνώμη.. Εμείς ζητούμε από τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας να συνεχίσει η αστυνόμευση και να μην μας αφήσουν στο έλεος  των διαρρηκτών»

Όλη η επικαιρότητα