Ηλεία

Λευκοχώρι Γαστούνης: ΙΧ εξετράπη της πορείας του και… προσγειώθηκε πάνω σε πορτοκαλιές! (PHOTO)

Ακούστε το άρθρο

Τυχεροί ήταν μέσα στην ατυχία τους ο οδηγός και οι δύο επιβάτες του ΙΧ που για άγνωστο λόγο ξέφυγε από την πορεία του, ανετράπη και «καρφώθηκε» σε πορτοκαλιά σε πορτοκαλεώνα του Λευκοχωρίου.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 13.30 χθες  το μεσημέρι σε αγροτικό δρόμο του Λευκοχωρίου. Ο οδηγός ενώ εκινείτο στην αγροτική οδό, έχασε τον έλεγχο του ΙΧ του το οποίο εξετράπη και εκείνο αφού διένυσε μια κατηφορική πορεία περίπου δέκα μέτρων, ανετράπη και σταμάτησε σε πορτοκαλιά.  Η ανατροπή του ΙΧ έγινε αντιληπτή από κάτοικο της ερημικής περιοχής που ειδοποίησε την αστυνομία. Σε λίγα λεπτά έφθασαν δύο περιπολικά και το ασθενοφόρο.

Όχημα της Πυροσβεστικής μετέβη στο σημείο όπου από το διαλυμένο ΙΧ, άνδρες της απεγκλώβισαν τους τρεις επιβαίνοντες  οι οποίοι ευτυχώς είχαν τραυματισθεί ελαφρά. Με ασθενοφόρο διεκομίσθησαν στο ΚΥ Γαστούνης για τις  Πρώτες Βοήθειες.

Αν το όχημα έφευγε στα δεξιά της μικρής αγροτικής οδού θα κατέληγε σε αρδευτικό κανάλι με ότι αυτό συνεπάγεται για την ακεραιότητα οδηγού και επιβαινόντων.  Οι τραυματίες είναι κάτοικοι Αθηνών.

Όλη η επικαιρότητα